20 oktober 2018

Dagens tips Lördag 20/10

Äntligen är landskampveckan över och man kan fokusera på riktig fotboll. Idag har jag många bra tips och ger er de allra bästa. Korta analyser men genomarbetade spel.



Chelsea - Man U  1- win to nil - 3,00
Chelsea är mycket bra i år. Detsamma kan man inte säga om Man U men kanske gynnades de av landslagsuppehållet? Skadelistan är dock lång hos bortalaget. Ingen tvekan för mig att Chelsea vinner men jag booster spelet lite genom att tro att man håller nollan i en målsnål match. 1-0 eller 2-0


Bury - Notts co 2-4,50
Jag gillar vad Harry Kewell gjort med Notts co. Efter en usel inledning på säsongen har man nu 5 raka utan förlust och man spelar bra. hade man inte haft den svaga inledningen utan fått normal utdelning och därmed en bättre tabellposition skulle de gett max 3 i odds mot ett bury som går bra utan att imponera.

Alcorcon - Granada 1-2,30
Alcorcon har på 5 hemmamatcher vunnit 4 och kryssat en, mot Gijon som gjorde mål i sista minuten. Det är också enda målet man släppt in hemma. Granada ligger 2:a i tabellen 2 poäng före men som vanligt är bortaspelet akilleshälen. 2 vinster på 5 matcher i år och idag blir det ingen ny.

Team TG - VSK 2-1,61
VSK är på jakt efter en plats i superettan efter många svaga år. Man leder serien och måste gå för 3 poäng i alla matcher för att hålla undan och gripa direktuppflyttningen. Senast borde man vunnit men Forward gjorde 2 snabba i slutminuterna. 3 poäng dock givna idag mot ett mycket svagt lag.


DAGENS BANK
Wigan - WBA -över 2,5 mål - 1,75
WBA har alltid många mål i sina matcher. 14 stycken på de tre senaste. Wigan har inte haft lika många målrika matcher men här blir det mål åt båda hållen. Båda lagen gör mål är också given IMO såklart. Bra odds på överspelet.

Inga kommentarer: