07 maj 2011

Topptips och mer :)

Sista ordinarie omgångarna i de flesta engelska serier och jag har en del tips utöver topptipset.

1. Spurs - Blackpool  82-12-6
Spurs ska vinna detta utan problem men 82% är för mkt. Man kryssade bara mot WBA hemm aoch risk finns att formen är svag. Blakpool åker troligen ur men kan ha ett sista ryck 1X.

2. Aston V - Wigan  54-29-17
AV har inget att spela för och motivationen känns låg i laget sett till senaste matchen. Man har förvisso bara 6 poäng ned till strecket men att alla lag under passerar är orimligt att tro på. Wigan måste gå för vinst och man brukar ju lyckas här. På 5 möten i Pl har man 3 vinster och 2 oavgjorda här och på de matcherna har Wigan bara släppt in 1 mål. kanonvärde på X2.

3. Bolton - Sunderland  66-22-12
Inget av lagen har så mkt att spela för. Sunderland är i samma läge som AV men 41 poäng räcker föär PL nästa såsong. Bolton känns bättre för dagen och jag tror man vinner enkelt.

4. Everton - Man C  31-32-37
Helöppet. Gardera!

5. Newcastle - Brum  50-32-18
Newcastle rejält överstreckade. De har svag form och är i samma läge som Sunderland och AV medan Brum kommer klara sig med visnt här (eller i någon av de sista matcherna). Newcastle har många avbräck idag och X2 räcker.

6. West Ham - Blackburn  49-29-22
Sista chansen för WH, känns det som, och kan man inte slå Blackburn i detta läge så har man inget i PL att göra. Blackburn inte säkra men är så svaga borta att jag är ganska säker på att hammers löser detta. säker 1:a

7. Djurgården - HBK  47-31-22
Ny tränare i DIF, hjälper det? komemr HBK och deras spanjorer igång? Svårtippat och helgardering krävs.

8. Brage - Sundsvall  23-30-47
Sudsvall ska vara ett topplag och brage kommer få det tufft att hänga kvar. Sundsvall har 2 fina vinster på slutet och kan vara singelstreck. jag tar dock med X.

Systemet 144 rader
1X
X2
1
1X2
X2
1
1X2
X2

-----------------------------

Övriga spel:

QPR - Leeds  1-2,10
QPR har vunnit championship, eller har de inte? De kan straffas med minuspoäng och chansen är stor att så sker. max kan det bli 15 och det skulle innebära kvalplats. man ligger nu 9 poäng före 3:a placerade cardiff och vinst idag kan öka det till 12 och då klarar sig till PL om man får mindre än maxavdrag. QPR ställer upp med bästa lag och vet vad som gäller. Leeds chanser att nå kval är minimala då man måste ta in 5 poäng och 6 mål på Nottingham. Det går inte. Mycket bra 1:a

AV - Wigan  2-4,40
Se ovan. Testa annars X2-spel.

Shrewsbury - Oxford 1-1,75
Shresbury tar steget upp vid vinst och poängförlust föe Wycombe. Wycombe har en lätt match men Shrewsbury ger inte upp och jag tror man vinner med ett par mål.

Barnet - Port Vale  1-2,05
Jag går på motivation. PV har ingen riktig chans att nå kval pga svag målskillnad. Barnet måste vinna för att ha minsta chans att hänga kvar.

Roma - Milan  2-2,80
Milan vinne rligan vid vinst och jag tror man fixar det mott  ett Roma som inte är vad de varit.

Inga kommentarer: