04 januari 2015

Topptipset 4/1

Succé igår med en vinst på nära 6000:-. Jag tippar idag igen och då klockan är sent på dagen blir det återigen ett kortare tips.


1. Valencia - Real Madrid  1X2
Real har 22 raka vinster i tävlingsmatcher och slår rekord vid varje vinst. Nu har man en tuff match dock då det inte bara är att åka och hämta 3 pinnar i Valencia. Valencia har bara en hemmaförlust i ligan och har bara släppt in 4 mål hemma denna säsong. Real brukar dock ha enkelt här  och Valencia har inte vunnit på de 6 senaste mötena. Idag står de i 15% dock och måste med på kupongen, tror man har bra chans för poäng.


2. Espanyol - Eibar  1X
Espanyol var riktigt bra innan uppehållet. 5 vinster på 6 matcher och enda förlusten var i Barcelonaderbyt. Eibar har gjort det bra som nykomling men saknar idag viktiga spelare. Trolig hemmaseger men då Espanyol saknar bästa målskytten Stuani så finns rks att anfallsspelet låser sig och krysset måste med.

3. Sociedad - Barcelona  1X2
Barca är för stora favoriter. Emellanåt gör man bottenmatcher borta, som 0-0 nyligen hos Getafe. Dessutom har Sociedad 3-2-0 på senaste 5 hemma mot Barca. Helgardera.

4. St Johnstone - Hamilton  1
SJ är riktigt bra för dagen och hemma har man 5 raka segrar, bland annat mot tabelltrean Dundee U. Hamilton ligger 4:a i tabellen men borta har man haft svårt. 6 förluster på senaste 7 borta i liga och cup. Här vinner SJ igen

5. Besiktas - Galatasaray  X2
Stort Istanbulderby oh många helgarderar nog. jag går dock på Gala av ett par orsaker. Besiktas avbräck är tyngre med Uysal och Sverige bekantingen Atiba Hutchinson (fd Öster och Helsingborg) mfl. borta. Dessutom har Gala bra statistik i detta möte. 5-3-0 till Galas favör de senaste 8 och på bortaplan 2-2-0. Så jag nöjer mig med X2.

6. Eskisehir - Gaziantepspor X2
Här fattar jag inte varför hemmalaget är stora favoriter hos bookies. Man ligger 2 poäng före Antep men tittar man på ligaformen så är den svag. OK, man slog Trabzon borta senast men det tror jag beror på att Trabzonspelarna efter 9-0 segern i cupen ett par dgar innan (Mot manisa) trodde att även Eskisehir skulle bli en lätt match. Antep ser ut att ha svag form men om man räknar bort Rizespor (som man slog) så har man 4 av de bästa lagen i ligan medan man nu möter ett mediokert lag. Jag tror inte ett dugg på hemmalaget idag.

7. Arsenal - Hull 1
Storfavorit som vinner. Arsenal ställer upp med bra lag medan Hull gör ändringar och satsar på ligan. Ingen skräll här och Arsneal bankas.

8. Aston V - Blackpool  1X
AV gör en del ändringar och har på senaste tiden inte satsat på cuper. Formen är svag och man har svårt att göra mål. Blackpool dock ett uselt lag som kommer åka ur championship, så AV ska inte förlora. Jag tror dock risken är jättestor för en ny 0-0.

Inga kommentarer: