28 oktober 2014

Topptipset 28 oktober

Ingen lycka alls igår. Idag är det 7 cupmatcher och en Serie A-match på kupongen och jag hoppas på en del skrällar.


1. Bournemouth - WBA  1
WBA går sällan långt i ligacupen och förvänta er flera ändringar ikväll. truppen är inte stor eller stark så det känns som om det är rätt favorit här. B´mouh vann 8-0 i ligan i helgen och självförtroendet är på topp. Här slår man ett PL-lag och jag singlar.

2. Fulham - Derby  1X
Derby ändrar i laget. Flera spelare såg väldigt trötta ut i helgens förlust mot Wigan och får vila då  man enbart satsar på uppflyttning till PL i år. Fulham kommer med ett ganska ordinarie lag då managern vill hålla igång formen som gett bl.a. 4 raka hemmasegrar .1X

3. Liverpool - Swansea  X2
Swansea vann är i Ligacupen 2012 och kan göra så även idag. Liverpool vilar troligen alla ordinarie (en del på bänken) och Rodgers satar inte på denna cup alls. Swansea kommer (som det ser ut nu) med ett starkt lag och har inget emot att gå långt i cupen. Säker 2:a möjlig men tar med X för säkerhets skull.

4. MK Dons - Sheffield U  1X2
helöppen L1 möte i cupen. Blades bättre för dagen och har slagit West Ham i ligacupen redan och får första strecket. Men helgardering känns säkrast.

5. Shrewsbury - Chelsea   1X2
Chelsea roterar rejält .Chelsea spelade för 2 dagar sedan och troligen ingen från ordinarie startelvan i dagens startelva. Shrewsbury är lägst rankade laget kvar i Ligacupen men lag från L2 har skrällt förut. Minns Bradford för 2 år sedan som gick till final efter att ha slagit ut 3 PL-lag på vägen. Chelseas B-lag ska vinna men jag har en feeling att det kan skrälla och tänkte först helgardera men slänger med 1:an också då jag hade en heling över.

6. Toulouse - Bordeaux  X2
Toulouse var usla mot Lens senast och satsar å ligan. Bordeaux brukat kryssa här och är i grunden det bättre laget, trots svagt bortaspel. hemmalaget är felvärderat IMO och tror att X2 räcker.

7. Kaiserslautern - G Furth  1
Bundesliga 2-möte i cupen och jag väljer att singla hemmastarka Kaiserslautern mot ett GF som var svaga senast och har dålig bortaform. Vet dock inte något om laguppställningarna men tvivlar på att Kaiserslautern inte tar chansen till avancemang.

8. Sassuolo - Empoli  1X
Mycket trolig hemmaseger men Sassuolo är för stora favoriter IMO. Sassuuolo har dessutom kryssat en hel del hemma på sistone. 1X är iaf heeltäckt.

Inga kommentarer: