06 juli 2016

Topptipset 6/7

Tänkte dra igång bloggen igen med lite topptips nu under sommaren. Många okända lag på tipset och emellanåt kan det ge fina utdelningar. Vilket jag hoppas på idag :)

1. Portugal - Wales  1X
Ronaldo har inte spelat upp till sin förmåga ännu men den tändning och den kick han fick av straffvinsten senast gör att han kommer att leverera idag. Båda dessa lag är så enormt beroende av sina Real Madrid-stjärnor och jag tror snarare de svaga resultaten hittills för Portugal är ett bevis för det. Bale är Wales stjärna. Vi såg mot Sverige innan EM hur kassa Wales var utan honom. Han har levererat men är beroende på att rätta bollarna och att spelarna runtomkring levererar. Idag saknas bl.a. Ramsey i Wales. Detta blir en försvagning och jag tror deras EM-resa tar slut. Tänkte tippa säker 1:a men Portugals oförmåga att vinna matcher gör att X slinker med


2. Tyskland - Frankrike  1X2
Inget att orda om här. Omöjlig match att tippa. jag tror Tyskland vinner då de är starkare IMO. Men då denna match är sista matchen som avgöra på kupongen så är helgarderingen given :)

3. Piteå -Luleå  1X2
Luleå står i för högt odds och ska vara mer streckade. X2 i första hand men Piteå hänger med på kupongen pga hemmaplan i detta derby.

4. Lb07 - Hovås  1X
LB07 är storfavoriter och det med all rätta. Man har bara tappat poäng i en match denna säsong och leder Elitettan klart. Förra året var man också bra på våren men tappade rejält därefter. Hemma har man inte imponerat i år och släpper in mål i de flesta matcher och har flera enmålsvinster mot svagare motstånd. Det är även hemma man tappade poäng. Hovås har 1-4-0 borta och kommer gå in för att stänga LB07 med fysiskt spel. Förutom ifjol så är matcherna mellan dessa jämna och krysset är grymt understreckat.

5. Lincoln - Flora  X2
2-1 till Flora i Tallinn efter att man släppte in ett onödigt reduceringsmål. Det innebär att Flora, som är det bättre laget, nu får gå in för att hålla tätt bakåt och kanske kontra in ett mål eller fler bakom ett svagt Lincolnförsvar.

6. Sao Paolo - Atl. Nacional  1
Atl. Nacional har överraskat i Copa Libertadores med enbart en förlust men här får man det svårt. Sao Paolo är det bättre laget och har spelat bra hemma. Atl. Nacional får sikta in sig på att inte förlora med för mycket för att ha chans i returen i denna semifinal.

7. New England - Ny city  X2
NE har varit svaga i år. Senast tappade man 2-0 till 2-3 förlust. Många spelare har skadebekymmer och jag förstår inte att man är så klara favoriter. NY City har två raka vinter utan att släppa in mål och jag kan inte se dem förlora här.

8. Vitoria - Cruzeiro  1
Brasilianska cupen, Detta är första matchen och retur spelas om 2 veckor. Vitoria har spelat mycket bra i cupen och har visat sig svårslagna. Cruzeiro har en del skadebekymmer och även om man brukar vinna mot Vitoria så tror jag att man här i cupen åker på en ganska enkel förlust.


144 rader

Inga kommentarer: