08 juli 2010

Europa League

Spanien tog sig till final igår och det var en jäkla tur för dem att Tyskland inte kvitterade. Förutom att man bytte ut Villa tidigt så bytte man ut Xavi Alonso. Förvisso byttes Alonso ut på tilläggstid men tyskarna hade chanser efter det.
Villa hade behövts i en eventuell förlängning och Xavi Alonso är spaniens bästa straffskytt. Om tyskarna gjort en sen kvittering så hade de troligen vunnit.


Ser att det rapporteras att Barcelona inte hade råd att betala spelarnas junilöner. Klubben har nu fått ett lån på 125 miljoner Euro för att klara skulder. men ändå så ger de sig in i transfermarknaden. Sjukt att ekonomisk doping ska löna sig. Dags för UEFA att sätta ner foten för detta som, framförallt Spanska, klubbar satt i system. Stäng av dem från Europaspel om de har så massiva skulder!!!


Idag har jag två spel i Europa League-kvalet

Sliema - Sibenik 1X-3,00
malteserna står i alldeles för höga odds. De klarade 0-0 borta och enl. rapporter var Sibenik bleka. malteserna kan mkt väl gå vidare och då Sibenikklarar sig vidare vid ex. 1-1 så är oddset för 1X för högt IMO.

Port talbot - TPS 1X-1,90
TPS hade många skador till hemmamötet men efter en lyckad perios i första halvlek där man gjorde 3 mål så vann man 3-1. Skadeproblemen kvarstår till idag enl. de uppgifter jag ahr och TPS är verkligen ingen bra lag. Man komemr gå på resultatet och bör avancera men matchen vinner man inte.


Fler kanske kommer under dagen

Inga kommentarer: