09 juli 2010

Rugbytips

Helgens alla rugbytips i ett inlägg :)

Fredag:
Wigan - Salford 1(-22)
Wigan krossar de mesta lagen i år. Man har 7 raka vinster mot Salford med ett snitt på 19 poäng.
Wigan satsar 100% i alla matcher och har ett så bra försvar att Salford komemr bara göra ett fåtal poäng och Wigan vinner med 30+ poäng

St Helens - catalans 1 (-20)
StH är bra, riktigt bra och ha bra chans för ny final. Catalans är svaga och har stora skadebekymmer. Bara 3 vinster i år och här är man chanslösa. Kan bli riktigt stor StH-seger (över 32 poängs vinst tror jag).

Lördag:
Manly - Canberra 1(-10)
Manly var dåliga senast men då mötte man topplaget Penrith. Nu spelar man hemma mot ett Canberra som verkligen inte tänder i år. Manly får dessutom tillbaka viktiga spelare. Bra hemmaseger i NRL.

Canterbury - melbourne 2(+2)
melbourne ligger sist och komma hamna sist utan poäng. Detta oavsett hur många matcher de vinner). Ligan beslutade i april att beröva dem på deras två senaste titlar och alla poäng de hade fått och kommer få denna poäng pga att man betalat ut löner till spelarna utöver det lönetak som finns i ligan. Men Melbourne har varit riktigt professionella sedan dess och hade de fått sina poäng så hade de legat topp 4.
canterbury ger bort många enkla poäng och mot Melbourne blir det kostsamt. Melbourne är starka trots sina bekymmer och jag tror de vinner.

Söndag:
Penrith - NZ Warriors 1(-8)
penrith har riktigt toppform och delar serieledningen med St George. NZ har tre raka vinster och det är därför vi fått låga -8 på handikappet. Men NZ:s vinster har varit mot 3 av de svagare lagen i ligan och nu möter man det kanske bästa (för dagen iaf). Penrith kommer springa sönder NZ och vinna mer 16-20 poäng.

Warrington - Castleford 1(-16)
warrington gör en bra säsong och ligger 2:a. Warrington har i 5 av de 6 senaste gjort över 30 poäng och gör detsamma här. Castleford har svårt mot de bästa lagen och även om de också kan göra många poäng mot de flesta lag så tror jag inte de har en chans här. Warrington är för bra just nu.

1 kommentar:

Ogge sa...

Tänkte testa din rugby tips, hoppas det håller! Tänkte även prova en slant på St Patricks mot Dublin ikväll till 1.72.