15 februari 2011

Tisdagens fotboll

Champions League tillbaka igen men i dagens matcher hittar jag inte mycket. Litet målskyttsspel bara.

Milan - Spurs - Zlatan målskytt 2,00
Jag tror Milan vinner men oddset är verkligen inget att jubla över. För att de ska vinna så ska Zlatan fungera och då gör han mål mot Spurs. 2,00 helt OK på det.

Brum - Newcastle  1 - 2,50
Brum är bättre för dagen och har turen på sin sida. Newcastle gjorde det bra mot Arsenal men då spelade man hemma och Arsenal var en man kort. Brum borde vara klara favoriter här IMO.

Bristol R - Bournemouth  2-2,00
BR saknar fortfarande en del spelare och läcker rejält bakåt. 19 insläppta på de senaste 5 och då B´mouth är riktigt bra för dagen kommer det bli flera till i baken ikväll.

Bury - Chesterfield  1-2,30
Chesterfield leder men har ingen form alls för dagen. bara 1 vinst på senaste 5 och då Bury är bra för dagen (trots förlusten senast) så tycker jag att hemmaoddset lockar.

Dunfermline - Partick 1-2,10
Dunfermline riktigt bra i helgen och övertar förstaplatsen vid vinst ikväll. partick har kanske sin sista chans att nå ikapp ledande Raith idag men jag tror inte de räcker till.

Brechin - Ayr  1-2,05
Brechin får tillbaka en bunt spelare idag, varav ett par är viktiga. Ayr har en del defensiva avbräck och får en tuff kväll.

Clyde - Berwick  1-3,00
Seriens sämsta lag. Clyde har 7 poäng under hela säsongen. berwick har 1 vinst på senaste 12 i ligan och det var mot just Clyde. Här har oddsen satts lite på tabelläge för formmässigt och kvalitetsmässigt för dagen är det mkt jämnare.

Inga kommentarer: