04 augusti 2016

Topptipset 4/8

OS-fotboll idag och svenska tipparna har fått allt om bakfoten. Helt fel favoriter just nu i flera matcher och jag spelar.


1. Sverige - Colombia  X2
Sverige är ett spel på oddset men blir överspelade på tipset och här lämnar jag dem utanför. Colombia är bra och ka vara större favoriter på tipset. Sverige saknar många bra från U21-EM då man vann guld och de överåriga imponerar inte. X2 räcker. Om Colombia stannar på ca 50% kan även säker 2:a spelas.

2. Nigeria - Japan  2
Nigeria är favoriter på tipset. Vansinnigt. Japan på denna nivå är starkare och man har revansch att utfordra efter förra OS snöpliga 4:a plats. Många av spelarna samt managern är på väg mot A-landslaget och jag tror mycket på japan i detta OS också. Vinner här.

3. Mexico - tyskland 1X
Mexico vann i London 2012 och kommer att gå långt igen. Det är de, brasilien och Japan som jag tror slåss om guldet. tyskarna är bra men det är inte A-landslaget man skickat som tipparna verkar tro. På U-nivå är Mexico bättre och de är bara streckade på 17% just nu. 1X räcker

4. Portugal - Argentina  1X2
Helöppen match. Portugal har bra ungdomar och Argentina har satsat på ett defensivt starkt lag. En match inget lag vill förlora och jag helgarderar.

5. AEK Athen - St Etienne  1X2
Svår match. AEK hade tur som fick 0-0 borta och St Etiennes mål är just att få ett mål här. kan sluta hur som helst.

6. AIK - Panathinaikos  1
Spelas på Tele 2 arena. Tror AIK har större fördel av att spela där än om de spelade på Friends då konstgräset kommer att påverka. Grekerna är inte ovana med konstgräs men AIK gynnas mer IMO. Panathinaikos har 7 raka borta i Europa utan vint. Kommer gå för 0-0 men om AIK satsar på det vinner de denna match

7. Bröndby - Hertha  X2
Tror Hertha vinner och de var kandidater till säkra här, men då de inte behöver vinst så halkade krysset med. Bröndby tappade 2-0 till 2-2 i ligan i helgen och mycket beror på att kaptenen saknas. Han är inte viktig enbart på planen utan även som moralhöjare och man är ett sämre lag än Hertha ändå.

8. HJK - Göteborg  1X
HJK borde vara favoriter. Men är det varken på tipset eller oddset. Man vann 2-1 i Göteborg och då IFK saknar folk (troligen även Hysén) och har spelat sämre på sista tiden så räcker 1X. IFK måste göra 2 mål minst och det kommer att öppna upp för HJK

Inga kommentarer: