09 augusti 2016

Topptipset 9/8

1. Real Madrid - Sevilla 1X
UEFAs supercup. Spelas i Trondheim. Har man lyssnat på vad Reals spelare mm har sagt under sommaren så har man satsat på denna match. Tidigare försäsongsturnering har bara vara uppvärmning inför denna. Ronaldo saknas men annars blir det bästa lag. Sevilla har tappat en stor del till deras framgång iom att managern Emery gick till PSG. Man kommer ändå få en bra säsong, men idag låter det som om söndagens Spanska supercup mot Barcelona är viktigare för dem. Hellre bäst i Spanien än i Europa
Real ska vinna detta men jag tar med ett lyxkryss

2. Birmingham - Oxford  1X2
Brum vilar stora delar av de som spelade i ligan och satsar inte på ligacupen. Oxford spelar divisionen under och kommer vilja slå bättre motstånd och i dagsläget har man inget emot att att spela i cup och liga.

3. Blackpool - Bolton  1X2
Blackpool var överraskande bra mot Exeter i premiären och då Bolton satsar på att ta sig tillbaka till Championship så ligger hemmasegern närmast men jag helgarderar.

4. Cambridge - Sheffield W  1X
SW har gått ut med att man satsar 100% på att gå upp till PL och att man inte har något emot att åka ur meningslösa Ligacupen. Troligen stannar hela normala startelvan hemma. 1X räcker.

5. Coventry - Portsmouth  1
Även Pompey skiter i cupen och kommer göra stora ändringar. Coventry kommer med starkaste möjliga lag och vinner detta enkelt.

6. Doncaster - Nottingham  2
Nottinghams målvakt bars ut skadad senast men man har bra ersättare. Doncaster har en lång skadelista och denna match kommer lite fel för dem och man ska inte ha chans mot ett starkt motstånd som Nottingham.

7. Reading - Plymouth  1
Plymouth saknar många spelare och kommer klart försvagade hit. Dessutom var man usla i seriepremiären. säker 1:A

8. Kina - Sverige  1X2
Öppen match. Framförallt då förutsättningarna kan ändras inför matchstart. Vill det sig så kan båda lagen gå vidare på X. Så helgardera och känn dig säker efter att de första 7 matcherna spelats.

108 rader

Inga kommentarer: