29 september 2018

Dagens tips Lördag 29/9

I torsdags satt återigen Dagens bank. 3 i rad och jag tror att banken idag är mycket stark. Sevenna star ströks men 1 av de 2 övriga V/P-spelen satt genom Miss crafty som platsade. Har idag bara ett bankerspel på hästarna men desto fler fotbollsspel.



West Ham - Manchester U  1-4,55
Efter en svag säsongsinledning så har Hammers hittat formen. Everton besegrades borta och man klarade 0-0 hemma mot Chelsea innan Macclesfield krossades i veckans ligacupmatch. Man U har floppat i två raka och har Valencia på tisdag och tankarna kan vara där redan. För högt hemmaodds.

Chelsea - Liverpool  1-2,75
Helt fel favorit. Chelsea är fortfarande enligt mig det bättre laget av dessa. Tror på enkel hemmaseger och förstår inte att Liverpool blivit favoriter.

Preston - WBA  - över 2,5mål - 1,85
Nära att bli dagens Bankspel. Prestons 4 senaste i ligan har alla varit över med totalt 17 mål. WBA öser även de in mål. Vinnare redan i första halvlek?

Tenerife - Cadiz - under 2,5 mål -1,65
11 av de 12 senaste H2H har slutat under. 6 av dem med mx 1 mål. I cupen häromveckan vann Cadiz med 2-1 och bröt trenden men 2 av målen kom under sista 2 minuterna. Ingen av dessa lag gör många mål öht. Känns stenklar.


UCAM Murcia B - Lorca  1-1,90
UCAM B imponerar i Tercera grupp 13. Enda poängtappet har varit mot Cieza, ett lag som ofta är bra hemma. Lorca spelade i Segunda ifjol men skickades ned ända till Tercera pga ekonomiska problem. Man har varit bra men efter två raka 0-0 matcher mot svagare lag så halkar man efter och här kammar man noll.

DAGENS BANK:
Enköping -  Vaksala  1-1,66
ESK har redan vunnit div 3 Norra Svealand medan Vaksala slåss mot nedflyttning. ESK spelar först hemmamatchen efter seriesegern och det är fri entré och om bara vädret håller väntas storpublik Hemma har an vunnit alla matcher förutom 1 som man kryssade och man har under säsongen bara släppt in 3 mål på hemmaplan. Vaksala må ha mer att spela för men man är ett par klasser sämre och jag tror ESK kan vinna stort här om man bara spelar hela matchen. 4-0 eller mer är mitt tips och detta är ett kanonbra Bankerspel.

TOPPTIPSET

1. Chelsea - Liverpool 1X
2. Arsenal  -Watford 1
3. Everton - Fulham  X2
4. Huddersfield - Spurs 1X2
5. Man C - Brighton 1
6. Newcastle - Leicester 1X2
7. Wolves - Southampton 1X
8. Birmingham - Ipswich 1X
144 rader

VAd kan man säga. Flera självklara vinnare idag. Hudds står i under 10% och mot ett Spurs ur form kan man skrälla. Everton kommer få svårt med Fulham och 2:an där kommer ge bra utdelning


DAGEN HÄSTBANK
3.05 Ripon - East street revue  V/p -7,00
Här har jag en bank till finfina odds. Lär sjunka under lördagen men denna kommer hamna på plats med tanke på hur bra den sprungit på sistone. Tror på vinst men till 7 i odds ger den bra på plats också.


Inga kommentarer: