23 september 2018

Dagens tips Söndag 23/9

Efter ett ofrivilligt uppehåll igår (nätet låg nere på förmiddagen) kommer nu ett par bra söndagstips :) Tror en hel del på hästspelen idag så testa även om ni inte brukar spela engelska hästar.


Arsenal - Everton  1 och Båda lagen gör mål - 2,50
Ifjol var det bästa spelet varje vecka att Liverpool skulle vinna och båda lagen göra mål. I år är det arsenal och detsamma. Man öser på framåt och då glöms försvaret bort. Bra odds på en klar hemmaseger med insläppt mål.


DAGENS BANK
Numancia - Almeria   1-1,90
Numancia är vanligtvis ett pålitligt hemmalag och man vinner oftast mot sämre motstånd. Och sämre är vad Almeria är. Medan jag tror att Numancia kan nå kvalet i år så tror jag Almerias tid i Segunda kan vara över. Truppen är för tunn. Ifjol höll man sig kvar på målskillnad. Sådan tur kommer man inte ha denna säsong. Man är ständigt usla borta och under fjolårssäsongen och under inledningen av denna har man bara tre bortatriumfer, alla mot lag som sedan åkte ur. Stark hemmaseger.



DAGENS HÄSTTIPS

Uttoxeter 2.45 - Minella warrior - 1,84

Återkom i maj efter ett drygt års vila och vann direkt på imponerande sätt. Nu har den vilat 6 månader igen och kommer få en fin vintersäsong. Detta är en som kan var värd att följa. Mycket starkt banker spel idag.


Uttoxeter 5.25 - Modeligo - 8,50

Öppet 12-hästarslopp där det är jämnt spelat bakom favoriten. Modeligo står i 8,50 och är värd ett V/P-spel. Står bra inne på vikthandikappet och gillar den mjukare bana som förväntas idag. Såg förbättrad ut senast och med den jockey han har idag så ska chansen att hamna topp 3 vara mycket goda.





Inga kommentarer: