17 september 2018

Dagens tips Måndag 17/9

Efter en lyckad söndag där 3/4 av tipsen satt (endast Tinto missade som km 2:A), känner jag mig i bra form inför dagen. Många bra hästspel idag och jag har stora förhoppningar på de jag valt ut.

Albacete - Cadiz  1-2,60
Albacete har inlett säsongen bra med 8 poäng på 4 matcher. Vinst idag och man ligger topp 4. Cadiz å sin sida har varit skadedrabbat och haft det svårt. Borta i ligan är man svaga och har bara en seger på de 14 senaste. Här kryssade man ifjol men i år får man åka hem poänglösa.


Al Saad - Esteghal  1- 1,54

Retur i AFC champions League. Al Sadd vann ed 3-1 borta och är i princip redan i semifinal. Al sadd, med gamla Barcelonastjärnan Xavi har inlett ligan i Qatar på bästa sätt med 10 poäng på 4 matcher och man går för seger idag för att punktera matchen snabbt.


DAGENS BANK:
Sirius - Hammarby 2-1,62

Bajen fick en gratis chans då AIK förlorade igår. Efter denna match väntar derbyt mot just AIK och Bajen har guldvittring. Efter en stark höstinledning har Sirius form helt avtagit och nedflyttning är nära. Detta bör bli en klar bortaseger.



DAGENS HÄSTTIPS


Brighton 14.40 - Red Armour - 2,63
Den tredje starten i karriären för hästen. Mycket fin senast efter förlust mot en riktigt bra häst och formen verkar vara på topp. Första segern kommer idag.


Worcester 15.50 - Stacy Sue  - 2,00
Mycket fin i alla sina starter. Bör gå framåt ännu mer efter förra starten för dryga 2 veckor sedan och möter i princip ingenting. Här ska det bli en enkel seger för Stacey Sue

Inga kommentarer: