20 september 2018

Dagens tips Torsdag 20/9

Igår satt bara Dagens bäst. Manchester city förlorade mycket oväntat och jag borde gått för enbart att båda lagen skulle göra mål.
Idag finns det många kul spel i Europa League


Larnaca - Zurich - Bortalaget under 0,5 mål - 2,75
Larnaca är ett mycket bra hemmalag i Europa League. på de senaste 7 har man 6 vinster och ett kryss och i alla har man hållt nollan. Visst, man ahr mött svagt motstånd men Zurich är också svaga. Man har inte varit i Europa på många år och här kommer man inte göra mål.

Kiev - Astana - X2 - 2,28
Dynamo Kiev är det bättre laget men överskattas på att vi minns dem från då de var bra. N är det många år sedan de charmade Europa och formen just nu är mycket dunkel. Astana missade kvalet till CL men spelade så sent som 2015-16 i gruppspelet. Jag tror de överraskar och klarar minst X.


Genk - malmö  2-6,50
Rent värdespel. Belgisk fotboll ska inte överskattas. Genk har bra hemmastatistik i Europa men MFF har visat bra form på sistone och åker nog inte hit för att fegspela. Överodds på 2:an

Leipzig - Salzburg  2-3,60
Leipzig har inte imponerat i år. Man vann mot Häcken 4-0 i kvalet men i ligaupptakten läcker man bakåt och spelet verkar inte fungera. Salzburg har däremot toppform. Man var väldigt nära gruppspelet i CL genom 0-0 borta mot Röda stjärnan och en 2-0 ledning hemma. Men helt plötsligt i hemmareturen verkade man för självsäkra och efter att ha släppt in 2 mål på 2 minuter så frös man upp och åkte ur. Inga sådana misstag idag och oddset är fr högt på dem.


Arsenal - Vorskla 1 (-2) - 1,85
Vi vet att Arsenals manager Emery gillar EL och jag tror han ser denna cup som viktig och ett sätt att få in Arsenal i CL nästa säsong. Titlar ger också tyngd hos cheferna och fansen. Man är så klart överlägsna sitt motstånd och kan ösa in mål här. Man har gjort 10 mål på de senaste 4 i PL och mötter nu ett tandlöst gäng. Kan bli tennissiffror.


DAGENS BANK
Ludogorets - Bayer Leverkusen  1X-1,58

Leverkusen har inlett Bundesliga mycket svagt. 3 raka förluster och man har inte heller imponerat de gånger man varit i Europa på sistone. Tror inte detta är prio ett för laget. Samtidigt ser Ludogorets bra ut. Enkel liga, ja. men man är alltid hmmastark ai ligan och i Europa. På de senaste 37 tävlingsmatcherna hemma har man bara förlorat 4 och jag är säker på att de inte förlorar idag.


Inga hästtips idag. Har inte rekat.

Inga kommentarer: