30 september 2018

Dagens tips Söndag 30/9

Även om ett lag vunnit sin serie så har man ett ansvar att inte lägga sig i de avslutande matcherna om man spelar mot lag som har något att spela för. Enköping sket i detta helt och sket totalt i gårdagens match som man förlorade 0-4. Pinsamt, uselt och man får hoppas karma biter dem i häcken.


utöver denna usla insats om min bank så satt tipsen bra.
Kanonodds på West Ham satt.
Över i preston var gjutet liksom under i Tenerife som vann 1-0.
 Chelsea hade varit värda vinsten men ett sent Liverpoolmål förstörde där.

Hästspelet kom 2:a så V/P-spelet satt också på hästbanken.
Inget topptips idag då jag har för dålig koll på italienska fotbollen just nu. Idag håller jag mig uteslutande i Spanien på fotbollstipsen.

Levante - Alaves 2-3,20
Alaves har en riktigt bra säsong. Vinst idag för dem upp som sämst 3:a i tabellen på samma pong sm Barcelona och Real Madrid. Levante är ett lag man haft lätt för genom åren. 10 raka H2H utan förlust och borta har man vunnit på 4 av sina 5 senaste besök. Levante är svaga i år. Efter premiärvinsten mot Betis har man bara tagit en poäng på 5 matcher och det ser ut att bli en tuff säsong. Alaves står i för höga odds och är ett bra spel.


Betis - Leganes 1-1,72
Leganes ska inte överskattas på vinsten mot Barca senast. Det är uppenbart att Barca har svag form och Leganes är mer än usla borta. Man har 3 oavgjorda på de 18 senaste ligamatcherna på bortaplan. Resten har man förlorat. Betis r ett bättre lag och hemma ska man fixa detta enkelt.

UCAM Murcia - Jumilla 1-1,66
Segunda B grp 4. UCAM har Segunda som mål edan Jumilla hoppas kunna hålla sig kvar. Förra säsongen räddade man sig kvar med 4 avslutande segrar men hela säsongen låg man annars i botten. Man ligger risigt till nu också då man efter en OK start på säsongen varit usla i två raka. UCAM har 4 raka segrar i ligan och är klassen bättre.

DAGENS BANK
Malaga - Rayo Majadahonda  1-1,40
Återigen blir Malaga min bank. Man förlorade förvisso senast efter 5 raka inledande segrar. Men det var borta mot starka Las Palmas, så det får vara ursäktat. Nykomlingen Rayo har gjort det OK men här räcker man inte alls till.


DAGENS HÄSTSPEL
Epsom 5.15 Canfords joy - 6,00
Hästen kan bättre än raden indikerar och har inför denna start bytt tränare, vilket verkar intressant. Dessutom sitter nu toppjockeyn Silvestre de Sousa på ryggen idag. Toppchans till bra odds.

Musselburgh 2.40 - Lang toun lady - 3,50
En utrustningsändring då nya blinkers sattes på inför förrförra starten har ett effekt och vinsten senast var mycket bra. Möter idag inga hästar som visat samma form och insats på ett tag och är en bra vinnare.

DAGENS HÄSTBANK
Epsom 2.00 - Lady Cosette -3,25
En häst som anses lovande och borde kunna vinna sitt första seger idag. Motstånd och distans passar bra och denna kan sjunka i odds.



Inga kommentarer: