12 januari 2008

Lördagens bästa spel

Kräftgången fortsätter. Central coast förlorade hemma mot Newcastle, som säkrade en slutspelsplats. Fdhammarbyaren Ante Covic rädade Newcastle ett felrtal gånger.

Med cupomgång i Skottland, där inga riktigt roliga spel finns, så blir det bara ett rekommenderat spel idag. Det finns inga riktigt kul spel att göra denna helg, det är många stora favoriter som bör vinna och i de lägre serierna är det mycket nyt ti lagen nu då transferfönstret är öppet och det bidrar till att lagens kapacitet är svårdebömda.


Luton - Swansea 2
Luton har fått lov att göra sig av med 5 spelare pga ekonomiska problem. Bl.a har man tappat två av lagets viktigaste spelare; mittfältaren David Edwards och kaptenen Chris Coyne. Med ett antal spelare fortsatt långtidsskadade så ser Lutons lag väldigt tunt ut idag. Managern har aviserat sin avgång som sker 9 februari. Man har bra form med 1 förlust på senaste 13, senast spelade man 1-1 hemma mot Liverpool i cupen. Det är hemma man spelat bra (8-2-1) men det räcker inte idag.
Serieledande Swansea har även de bra form med 1 förlust på seanste 22 matcherna i liga och cup (nu har man 11 raka utan förlust). Swansea har ett par spelare borta; mittfältarna Way och Orlandi är skadade medan ytterligare en mittfältare, holländaren Bodde, och försvararen Tate är avstängda igen.
Trots att Swansea saknar 4 bra spelare så är Lutons förluster klart värre. Två av lagets absolut viktigaste spelare har lämnat och fler vill lämna klubben. Att managern bestämt sig för att avgå gör inte stämningen i klubben bättre heller. Swansea ligger troligen 2 serier över Luton nästa säsong och visar att man är värda det genom vinst här till 2,10.

Inga kommentarer: