02 november 2010

Tisdagsspel

Fler TD än jag trodde i natt men underspelet satt ju ändå :)

Champions League ikväll och jag spel i fem av de åtta matcherna. Dessutom har jag ett par spel i England. Samma orsak som tidigare till att rekarna blir korta.

Tottenham - Inter  2-2,75
Här är det fel favorit. Inter kommer gå för seger och jag tror de tar en också. Med benitez vid rodret så har den av de bästa (om inte den bästa) managern för Europaspel. Inter har tidigare haft problem i England men då har satsningen oftast varit sämre. Milito tillbaka och tillsammans med Eto´o så bildar man Europas vassaste anfall. Cambiasso och cesar saknas.
Spurs saknar sin viktigaste spelare, Ledley King, samt spelare som Corlunka och Defoe och kommer få rejält svårt.  2,75 lockar på Inter som jag tror tar en enkel seger.

Eto´o målskytt - 2,50
2,50 på att bäste målskytten i världen gör mål mot Spurs? Alldeles för högt för att avstå.

Benfica - Lyon  1-2,20
Lyon kommer få en tuff kväll. Inget franskt lag har någonsin vunnit här och jag tror inte Lyon ens tar poäng mot ett benfica som är piskat att vinna. Lyon har många skador, bl.a. Cissokho. 2,20 känns bra.

valencia - Rangers - under 2,5 mål - 1,95
Känns som ett av dagens bankerspel. Rangers åker till Spanien med sikte på 0-0 medan Valencia måste vinna och kommer nöja sig med 1-0 om de får det. Underspelet borde vara favorit här men är inte det.

Köpenhamn - Barcelona  1X-3,00
Båda lagen nöjda med X. Köpenhamn kommer spela offensivt och jag tror att Barca gör en försiktig match. 0-0 ligger nära.

W. Bremen - Twente  - över 3,5 mål - 2,50
Båda lagen måste gå för vinst och jag tror vi får en målfest.


återkommer med fler spel, bl.a. från England

2 kommentarer:

Anonym sa...

Rubin Kazan då?

Tror du inte på dem idag?

Tror det blir en pruttlätt match får dem så jag skulle råda dig till o lägga in det spelet oxå på din blogg.

Casinoclownen sa...

Hej!

Spelar du inte på hockeymatcherna?