14 april 2007

Lördagens spel (inkl. MAXSPEL) (nytt spel tillagt lördag 13.00)

Idag har jag två engelska spel jag tror enormt mycket på. Båda spelar borta men ger högre odds än jag trodde. Ett av dem blir ett MAXSPEL!!

Sheffield U - West Ham 2
Hur kan hammers ge så mycket som 2,75 eller mer? De borde vara favoriter i denna match.
Sheffield är usla nu och nedflyttning är givet IMO. Sedan lagets enda bra spelare och bäste målskytt Rob Hulse skadades så har det gått utför. man har på de senaste 5 bara tagit 1 poäng. I dag är det även stora frågetecken kring lagets nästbästa målskyttar, Nade och Webster, och om de spelar så blir det bara inhopp (alt. att de byts ut tidigt).
Wet Ham får tillbaka spelare och har 3 raka i ligan och är på väg att mirakelrädda nytt kontrakt.
Ytterligare ett steg mot det tas här till fina odds.


Torquay - Peterborough 2
Torquay måste vinna annars så är man ute ur seriesystemet. men varför ska det skadedrabbade laget börja vinna nu? Posh är flera klasser bätttre och motivationen är på topp då man vill nå Play off. Man var ett av favoritlagen innan säsongen men varit ojämna, även de senaste veckorna. Men här borde de bara ge runt 1,80 men ger runt 3 tiondelar mer än det generellt sätt.
Detta är dagens bästa spel och jag väljer att MAXA till de överodds som finns!!


Jag nöjer mig med dessa spel idag, iaf då det gäller fotbollen. Det finns en del tänkbara spel som man kan spela mindre slantar på om man vill.

Arsenal - Bolton 2 (Bolton ska inte ge över 5,00 mot Arsenal. Arsenal är helt ur form och Henry saknas verkligen. Arsenal har en seger (efter ordinarie tid) på 9 senaste mötena och i ligan har Bolton 5 raka utan förlust. kamp om CL-plats och det finns en risk att Arsenal är nöjda med X. Så X2 kan vara ett alternativ.

Hereford - Boston 2 (Hereford spelade jag emot senast och de förlorade och har nu 6 raka utan att göra mål. Man har inget att spela för. Boston är skadedrabbat men var riktigt bra senast i storseger mot bottenkollegan Macclesfield. Boston måste vinna mer för att klara sig kvar och kommer gå för seger i 90 minuter.)



Måste spela på Cricketen idag.
Sydafrika - Nya Zeeland 1
NZ visade mot Sri Lanka att då man möter bra lag så är man chanslösa. Sydafrika vann över Sri Lanka och är ett av de 4 lag som troligen når semin. Sydafrika förlorade mot Bangladesh och jagtror det är det som gör att de inte är större favoriter än de är. Troligen kastar man ut NZ med ett lågt resultat för att sedan gå in och slå hem segern i god tid innan matchens 50 overs är över. odds finns uppmot 1,80 på SA och det spelas!

Inga kommentarer: