03 april 2007

tisdagens resultat

Jag har glömt att redovisa ett spel från måndagen. NZ höll längre än jag trodde och det spelet missade.

Likaså brände dagens hundspel. Det var för långt fram till 6:an i början av upploppet och Minorcas Babe kom 2:a :(


Dagens Cricketspel har startat bra. Sydafrika tappade sin första wicket redan efter 1 run. :) Långt innan de 38,5 som linen var satt vid. Så det satt enkelt!!
Dessutom var det just Rankin som var bowler då. En till wicket och även det spelet sitter.
Pga regn spelar man dock enbart 35 overs (210 bollar) och det kan påverka det spelet.

RANKIN tog ytterligare en Wicket (minst) i matchen och BÅDA dagens cricketspel satt :)
Irland tog bara 3 wickets och Rankin tog 2 av dessa :)

Jag hade tänkt tipsa om spel på att Sydafrikas inledningspar skulle ta fler runs än Irlands inledningspar. Óddsen på detta var dock för låga. Men trots att Sydafrikas första par bara fick 1 run så hade det spelet suttit eftersom Irland tappade sin första man innan man hade hunnit få några runs öht.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Burnley - Plymouth 4-0
"Nu ändrar man rejält i laget för att få in hungriga spelare men jag tror att Plymouth förlorar det mesta resten av säsongen."

Säker prediction. Holloway verkar minst sagt desperat för att motivera sina spelare. Innan match hotades det om att inte förlänga vissa spelares kontrakt. Och om Holloway utnämnde Barnsley-matchen till Plymouths sämsta match under hans ledning så var Burnley-matchen enligt honom det sämsta han varit med om någonsin. Förmodligen tar man en del poäng till på hemmaplan men din prediction ser stark ut.

Mårten sa...

TAck.
ser ut som om det kan bli ytterligare en enkel förlust i helgen då de har Leeds borta. Leeds kämpar på bra för att hålla sig kvar och det känns som det blir en bortaförlust till för Plymouth