07 september 2007

Helgens bästa spel del 1

Jag har en del spel till lördag/söndag som kommer senare men börjar i detta inlägg med fredagspel.

Rugby-VM börjar ikväll och jag har två spel på vinnare och ett spel till kvällens match.

Vinnare: Frankrike (7,00)
Vinnare (utan NZ): Frankrike (3,25)
Nya Zeeland är dunderfavoriter att vinna Rugby-VM, men det har de varit i varje VM ända sedan de vann den första VM-turneringen 1987. Sedan dess har man kommit på platserna: 3-2-4-3. I år är de stora favoriter mycket på att fler av de andra länderna verkar svagare än tidigare. Men jag har en känsla för hemmanationen, Frankrike. En del matcher kommer spelas i England och Wales men om Frankrike vinner sin grupp (vilket de lär göra enkelt) så spelar de hemma i Frankrike genom hela turneringen. Det är i frankrike alla franska idrottslag och -deltagare brukar lyckas. Se bara på fotbollslandslaget. Frankrike kan ha en bra väg till finalen, då man slipper NZ och Australien (om de vinner sina grupper) fram till finalen. Här ska dock påpekas att det i Australien ryktas en del om att Asutralien gärna kommer 2:a i sin grupp så man slipepr NZ redan i en ev. semi, men vad det blir med det får vi se.
7,00 känns bra IMo på frankrike som vinnare på hemmaplan och 3,25 på dem som bästa lag med NZ borträknat känns också intressant. Båda spelen spelas med en liten slant. (oddsen är från Unibet)


Frankrike - Argentina 1 (-7)
frankrike kommer rivstarta i premiären mot Argentina, som är ett av de lag sm kommer slåss om andraplatsen i gruppen. fransmännen är klart bättre och ska vinna enkelt. Det finns flera olika handikappspel att testa på denna. Linen vid jämna odds ligger på 11-12 poäng ungefär och det kan spelas. men en premiär är alltid en premiär och jag nöjr mig med Ladbrokes odds på -7 i handikapp. Det ger 1,57 och känns klart säkrare än -11 som ger 1,90.

Inga kommentarer: