03 september 2007

Måndagshästar (uppdaterat med resultat)

Idag bjuder jag på 2 tips på engelska hästar. Lite omväxling mot fotbollen :)


Lingfield 1.40- Mujadeel
Inga odds ute på detta lopp ännu, bl.a. pga två strykningar i morse. Oddset kommer inte bli särskilt högt på Mujadeel men vi bör få runt 1,80 (hoppas jag)
Har gjort två riktigt bra lopp i sommer. Senast kom Mujadeel 4 efter 3 hästar som sedan dess alla vunnit lopp, i tuffare motstånd. idag finns ingen som når upp till de som slagit Mujadeel tidigare och enl. tränaren ska hästen inte ha problem med Lingfieldbanan. En mycket stark vinnare!!


Lingfield 2.10- Orpens art
Redan i loppet efter hittar vi nästa spel. OA står nu i 13,00 och det är klart intressant. Spela gärna Eachway (V/P). OA är bortglömd idag på sin svaga formrad men det är enklare motstånd idag och hästen har varit bra i de senaste loppen men har både inte orkat helt och haft otur. Näst senast föll hästen nästan då den blev kraftigt påsprungen t.ex. Hästen har gått i ledningen och drivits lite för hårt. Idag testar man ny jockey och lite annan taktik och det bör kunna leda till topplacering. Kapacitetsmässigt tillhör denna häst de bästa i loppet, nu gälelr det bara att visa det också. Det är det höga oddset som lockar idag.


-------------------------------------------

RESULTAT:

Mujadeel var överlägsen och vann till låga 1,33 i SP. Dock fanns odds runt 1,60 i förtid.

Orpens art kom 4:a, så spelade ni E/W så var det ett vinnande spel :)
12,00 i vinnarodds gav 3,75 i platsodds så det blev ju ett plus på den hästen.

Inga kommentarer: