24 oktober 2007

2 spel i Champions League

Idag har jag hittat 2 riktigt bra spel i CL.


Benfica - Celtic 1
Dessa lag har mötts 4 ggr. Alla gånger, bl.a. i fjolårets möten, så har hemmalaget vunnit med 3-0. Chansen att hemmalaget vinne rmed 3-0 igen kanske inte är så stor men att hemmalaget vinner här är mer troligt än oddsen visar. Celtic har på 14 bortamatcher i CL förlorat 13 och spelat oavgjort 1 gång. Försvararen McManus saknas troligen i Celtic efter en smäll i derbyt mot Rangers, en match man förlorade 0-3.
Benfica är utan poäng i CL och måste vinna och har inga allvarligare skador. 2,00 är ett alldeles för högt odds på hemmasegern här och detta är DAGENS BÄSTA SPEL!

Chelsea - Schalke 1
Chelsea gjorde en kanoninsats senast då man slog Valencia på bortaplan. Nu är man återigen favoriter i gruppen trots missen hemma mot Rosenborg. Chelsea gillar att möta tyska lag på hemmaplan, man har 4-1-0 på 5 matcher. Schalke å sin sida gilla rinte att spela i England, där man sldrig vunnit. I lördags hade Schalke bara 17 man till förfogande i truppen pga skador och läget ser inte ut att ha ljusnat avsevärt. Detta känns som en grymt säker hemmaseger och den är spelbar från 1,50.


------------------------

Fröken Galopps tips missade tyvärr igår. Hästen kom 2:a efter en skräll med 3,5 längder. Han slog iaf favoriten och sett till hur oddset på honom sjönk (slutade som delad favorit) så var det ändå ett bra spel värdemässigt. Jag vet inte hur loppet gick till men det är bara att ta nya tag nästa gång

Inga kommentarer: