20 oktober 2007

Lördagens bästa spel

En lite sen uppdatering men tipsen är lika bra för det :) Idag har jag hittat flera spel, varav de flesta i Skottland.



Elgin - Dumbarton 1
(Div 3). Elgin är formlaget nummer 1 i denna serie. En månad sedan låg man sist men ni som följt bloggen vet ju att de (och vi som spelat på dem) har vunnit en hel del på slutet. 3 vinster och 2 oavgjorda på senaste 5. Idag har man inga nya skodor och spelar med samma lag som senast. Dumbarton har en vinst på senaste fem matcherna och har en del skador till dagens match. Långtidsskadade anfallaren McQuilkin är fortfarande borta, bästa försvararen och kaptenen Craig är skadad, Anfallarna Coyne och Macfarland saknas även de. Coyne har influensa och flera andra spelare har varit sjuka under upphållet och andra har små känningar av influensan nu.
Håller Elgins form i sig ska det bli lätt seger idag och till 2,30 är de DAGENS ROLIGASTE SPEL!


East Stirlingshire - East Fife 2
(div 3) Skadeproblem i East Stirlingshire som har 5 raka förluster (bl.a. 0-6 mot Elgin som jag tipsade om den veckan). Ett par av lagets viktigaste spelare saknas, bl.a. kaptenen och man får tuft att vända förlusttrenden mot serieledarna.
East Fife leder serien med 5 poäng och verkar vara seriens klart bästa lag. Man har två raka segrar och har gjort 11 mål på dessa två matcher. Det var hemma dock men man är bra borta och mot ett skadedrabbat East Stirlin, utan form, så ska det bli seger och 1,55 känns som ett helt OK odds i denna match.


Cowdenbeath - Berwick 1
(Div 2). Cowdenbeath har i stort sett full trupp att tillgå. Man är svårslagna men spelar för mycket oavgjort för att vara ett topplag (3st 1-1 matcher på senaste 5). man har värvat fd. celtic och Dundee utd forwarden David Hannah och han spelar från start idag.
Berwick ligger sist och är utan manager. Man har tre raka förluster utan att ha gjort mål. Man har bara vunnit 1 av 11 matcher i liga och cup denna säsong. Idag har man inga större skador men man är helt enkelt för dåliga för denna serie och 1,70 på Cowdenbeath känns som DAGENS BÄSTA SPEL.


St Johnstone - Queen ofthe south 1
(Div 1). St J är ett av lagen som är främsta utmanare till hamilton om seriesegern (och uppflyttning till SPL). Även de är ett lag som kryssar för ofta ( oavgjorda på 9 ligamatcher). man har trots det 6 vinster på de senaste 7 i liga och cup. Senast slog man Livingstone borta på ett mycket bra sätt. idag får man tillbaka försvararen Stanic och anfallaren Deuchar och man har nästintill starkast möjliga startelva.
Berwick har 8 man i truppen som är mycket tveksamma till spel, flera av dem är ordinarie i startelvan. Man har 4 raka utan vinst och spelet stämemr inte alls.
St J ger 1,50 och det är på gränsen men form och skadeinfo talar för en enkel seger med ett par mål.


Hereford - MK dons 2
MK dons är formlaget i brittisk fotboll för tillfället med 8 raka vinster i ligan och cup. 19-3 är målskillnaden i dessa matcher. Man ligger nu där man kommer sluta serien, nämligen på första plats. Paul Ince ändrar inte ett vinnande lag och man spelar med samma startelva sokm senast.
hereford är inte dåliga, man ligger 4 poäng under Dons. Men man har spelat lite över sin förmåga och kommer nog halka närmare mitten av tabellen inom en snar framtid. Bookies håller med och de är rankade 9-10 trots att man ligger 4:a nu. Idag saknar man viktige backen beckwith, som bröt käken i senaste matchen. Man har flera spelare med småskador och är normalt en klass sämre än MK dons, trots hemmaplan. Dons ger runt 2,40 och det är bra. Unibet ligger högst med 2,55 och det är ett mycket bra odds!


Bristol R - Yeovil 2
Bristol har 7 raka utan vinst i liga och cup. I de tre senaste har man inte gjort mål. I de två matcherna innan det gjorde man 3 mål, alla på straff! Så ett spelmål är det 5 matcher sedan man gjorde (nästan 6 iofs, då senaste målet kom i 14:e minuten i den matchen). Man har flera spelare skadade eller tveksamma.
Yeovil har även de hast svårt att göra mål med bara mål i 1 av de 5 senaste. Man var bra senast dock och i ligamatchen före det så var man nära att ta poäng borta mot Leeds (något som visat sig riktigt svårt i år), men man förlorade i 89:e minuten. Man har ingas törre skadebekymmer idag och jag tycker de är klart värda ett spel. Oddsen sitter fel IMo, Yeovil ska vara favoriter elelr iaf stå i samma odds som Bristol. Det finns ods uppmot 3,00 på 2:an och allt från 2,75 är klart spelbart!


I övrigt i Skottland kan ett litet spel på Hamilton borta mot Dunfermline testas till 2,60 och uppåt.
I Premier League tror jag en hel del på Fulham mot Derby men oddsen är lite för låga för spel.


Idag spelas även VM-finalen i Rugby mellan England och Sydafrika. SA är klart bättre än England och slog dem med 36-0 i gruppspelet och ska vinna även idag. Men tre saker talar för England som gör att jag står över vinnarspel; man har flera spelare som har rutin från en VM-final, den man vann för 4 år sedan. Dessutom har man slagits som underdogs och överraskat i slutspelet och det självförtroende man har kommer göra denna match jämn. Till sist har man Johnny Wilkinson, dropmålsexperten.
VM-finaler i alla sporter blir ofta jämna så om ni vill spela handikappspel så är det England som är spelet. men mitt enda spel är att England inte gör några försök. I semin fick man ett turligt försök i de första minuterna men i övrigt var det Wilkinsons sparkar som man förlitade sig på, liksom i förra VM. Odds runt 2,60-2,75 ger detta och det tycker jag är ett roligt spel.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack igen, du är grym :)