31 oktober 2007

Ett cupspel

Efter två dagar med ointressanta spel så är det cupmatcher idag i England och Skottland. Då fortfarande många lag skiter i ligacupen så är det svår analyserat. Jag har dock ett spel som IMo är mycket bra!




Tottenham - Blackpool 1 (-1)
Här kommer Spurs vinna enkelt. Det är klasskillnad mellan lagen och alla vill visa för nye coachen att man ska platsa i laget. Robinson återkommer i mål och man förväntas spela med starkast möjliga lag.
Blackpool är ett lag som med största sannolikhet åker ur Championship. Man har 1 vinst på de 10 senaste matcherna och det var mot Southend i förra omgången av ligacupen. Man har flera skador och komme rinte räcka till.
Jag tror Spurs vinner med 3-4 mål och då handimappspelet -1 ger så högt som 1,75 eller mer så blir detta ett mycket starkt spel!
Har ni konto hos paddypower så kan ni testa -2 till 3,00. Om ni inte har konto där så kan ni öppna ett och få ett gratis £10 spel (sätt £10 på ex. detta spel och sedan får ni nästa £10 spel gratis). Läs mer på deras sida. Om ni inte får upp detta erbjudande då ni går in på paddypower.com så gå via betbrain.com (leta upp denna match och klicka på paddypowerloggan. Det kan vara så att detta erbjudande enbart fungerar för de som går via betbrain)


Jag var även inne på Bolton hemma mot Man C men Anelka saknas i hemmalaget vilket gör att värdet på dem sjunker lite. Andreas Isaksson står i City och kommer göra allt för att bevisa att han platsar i startelvan. Jag passar spel helt och det enda tänkbara vore underspelet.

Liverpool kan råka ut för en överraskning ikväll. Fowler är tillbaka i stan med sitt Cardiff och vill gärna sänka sin gamla klubb. Liverpools form är inte den bästa. Liverpool ställer troligen upp med ett bra lag, men har även en del skador och ställer andremålvakten Itandje står.
cardiff har också ett par skador och det är därför jag passar spel på handikappspelet.

I skottland lär Celtic vinna mot Hearts och även här kan -1 till dryga 2,00 vara spelvärt.

Inga kommentarer: