09 oktober 2007

2 Tisdagsspel

I Söndags vann ju Portsmouth!!
Det var två jämna rugbymatcher och trots förlust för Skottland så satt handikappspelet medan Sydafrika vann med för lite.

NFL gick inte bra denna vecka heller och det är svårtippat. Dallas och Baltimore vann, men med för lite medan green bay åkte på säsongens första förlust.

........................................


Idag tisdag har jag två spel. Det första är en hund och det andra är på en match i Skottlnad (ett land där det gått bra för mig denna säsong)


Hunden först:

Sheffield 9.02 4- Trister billy
Är en klart bättre hund än de övriga och brukar springa open races mot klart tuffare motstånd. Det enda som kan fälla hunden idag är om starten missas men annars är det spel mot ett mål till ca 2-2,50 i odds.


Fotboll:
Albion - Forfar 2
Bottenmöte i div 3. Albion saknar idag duktige Donnelly pga avstängning och har frågetecken kring en del andra. Man har 7 raka utan vinst (och den vinst man had einnan dess kom på straff i slutminuten). Senast var man totalt utspelade av East Fife på bortaplan. Lättare motstånd idag förvisso men formen och viktiga spelare saknas.
Forfar får tillbaka ett par spelare och har inga nya skador. Man har 5 raka utan förlust men senast var man värda en seger borta mot Dumbarton. Det var Dumbartons reservkeeper som räddade dem. Forfar känns på gång och med tanke på hur oddsen sitter är de värda ett spel.
Det borde vara helt jämna odds men 3,20 och uppåt finns hos flera på tvåan och det könns riktigt bra.

Inga kommentarer: