05 oktober 2007

Lördagens bästa spel

Lite korta speltips idag. Ska upp tidigt och gå på mässa (Digital homemässan).
Har fyra tips idag.

Aston V - West Ham 1
Aston V tappade 4-1 till 4-4 borta mot Tottenham senast men visade ändå at man kan spela riktigt bra emellanåt. Inga större förändringar i AV, Carew och Berger saknas fortfarande alltså.
WH blandar och ger i år. men nu känns det som laget kommer dala och resten av säsongen blir tuff, tror jag. Till denna match saknar man flera spelare; Ferdinand, parker, Bellamy saknas liksom långtidsskadade Dyer, Faubert och Davenport. Tunga avbräck, framförallt Bellamy, och man får svårt borta mot AV.
Oddsen på hemmaseger är för bra för att inte spelas. 1,90 och mer finns överaalt nästan och det är DAGENS BÄSTA SPEL!


Hearts - Falkirk 1
Jag tror på en favoritseger i Skottland. Hearts är på gång ordentligt nu. Bra seger mot St Mirren senast (3-1) och i senaste ligamatchen på hemmaplan slog man Rangers med 4-2. Till denna match återkommer ordinarie målvakten, som saknades i St Mirrenmatchen.
Falkirk spelar inte bra just nu. Man har bara vunnit 1 av de 6 senaste i ligan och på bortaplan har man haft riktigt svårt (förutom en vinst mot svaga Gretna). Troligen inga nya skadebekymmer i Falkirik men här räcker man inte till.
hearts är för bra för falkirk nu då man verkar ha hittat formen och favoritoddset 1,50 känns som dagens enda bra spel i Skottland.



Australien - England 1 (-12,5)
Kvartsfinal i VM. England har inte imponerat och är enormt övervärderade här. Man är regeranxe världsmästare och slog Australien på övertid för 4 år sedan. Nu tar Australien grym revansch. England har ändrat lite i sitt lag men under denna spellediga vecka som varit lär man inte ha blivit så mycket bättre än man var i gruppspelet.
Australien kommer vinna enkelt. Dryga 1,20 ger en seger men jag tror att man t.o.m. täcker handikappet utan problem. Det finns kapacitet att vinna med över 20 poäng så -12,5 känns riktigt bra.


Nya Zeeland - frankrike 2 (+14)
Frankrike har inte gjort något fel sedan premiärmatchen mot Argentina, tyvärr ledde förlusten då till att man nu spelar kvartsfinal mot bästa laget och dessutom gör man det i Cardiff. VM går egentligen i Frankrike men en del matcher spelas på annat håll, som denna kvartsfinal.
Men det behöver inte vara så negativt. Nu slipper man det västa hemmatrycket, även om det blir flest fransmän på arenan. frankrike är klara underdogs men, som jag skrebv innan VM, så är man nog egentligen nästbästa laget i VM och det enda lag som skulle kunna slå NZ.
NZ. känns inte som de gått för fullt hittills och givetvis är de stora favoriter och ska vinna detta men NZ är för stora favoriter och jag tror det blir klart jämnare än de 14 poäng bookies tror att det komme rskilja.

1 kommentar:

Anonym sa...

England vann :(