01 april 2008

Champions League

Söndagens båda spel satt!! :)
Ett tisdagsspel i CL.

Roma - Man U 1
Här tror jag Roma upprepar fjolårets hemmavinst. Borta åkte man då på storförlust men första mötet hemma vann man 2-1 och jag tror på seger igen.
Roma är starka hemma både i ligan och Europa medan Man u är fruktansvärt svaga på bortaplan då det gäller annat än gruppspelet i CL. Sedan man vann CL 1999 har man 2-2-6 på 10 matcher i slutspelet i CL (utslagsmatcherna). Dessa lag möttes i gruppsspelet och då blev det 1-1 här. Nu vinner ROma till fina odds.

8 kommentarer:

Anonym sa...

???? Du kollade in romas avbräck, och uts form eller?

Anonym sa...

Nej knappast, han gick förmodligen på laget där värdet fanns. Överkurs, men gäller inte att hitta vinnaren i varje match...

Anonym sa...

Lite svårt att sätta rätt odds om man inte har koll på vilka spelare som saknas. Tror reken beror på att Mårten inte gillar Man U och tippade med hjärtat..

Anonym sa...

tippa mot Man U ? vinst i längden? Skulle inte tro det...

Anonym sa...

Tror flera som skrivit här inte förstår sig på spel. Värdespel är det som ger vinster i längden och om jag tolkade tipset rätt så har Man U förlorat över hälften av matcherna i denna fas de senaste åren. Det måste betyda att man gått plus om man spelar mot Man U i längden?

Anonym sa...

Kungen// Det beror ju naturligtvis på oddset, och hur vet man vart värdet finns om man inte har koll på att nyckelspelare inte kan vara med? Att Man U förlorat 6 av 10 bortamatcher i den här fasen är inte så konstigt när dom åkt ur före finalen alla år efter 1999.

Anonym sa...

kungen ska du tänka så, så kommer du alltid gå minus, då ska du ha varit med och spelat varje år dem spelat. skärp dig nu. kolla ovanstånde vad han skriver. Värde och värde, man går efter form och nyckelspelare, eller hur. Om du tycker 3.00 i odds är mer värt när laget har liten chans att vinna när dem som har stor chans att vinna med formspelare har 1.90. Vilket väljer du? Alltså, det går inte att tänka som du tänker

Anonym sa...

Om utd förlorat 50 i rad spelar mindre roll, eftersom det såfall är så många år sedan och är nu ett helt nytt lag, och fotbollen är helt annorlunda nu än förut.