04 april 2008

Lördagstips

Korta tips idag. Ska upp tidigt och gå på mässa på lördagen så jag måste i säng.

3 Rugbyspel varav 2 i Australien på lördagsmorgonen

Leeds - Wigan 1 (-12)
En toppmatch men Så bra som Leeds är för dagen så tror jag det blir en enkel seger. Man har varit så grymt starka i försvaret så det ska mycket till om Wigan (som återigen saknar en av sina viktigaste spelare) ska göra mer än ett par försök och det kommer inte räcka.

St George - Cronulla 2 (+4)
NRL. Spelas tidigt lördag morgon vår tid. Jag tippar att Cronulla vinner matchern och att då få +4 i handikapp på dem känns riktigt bra. Ett av lördagens bästa spel.

Gold Coast - Canberra 1 (-6)
NRL. Stora skadebekymmer i Canberra som har mycket svårt att vinna matcher i Queensland. Båda lagen har inlett säsongen bra men GC på hemmaplan känns ett nummer för stora för Canberra i dagens läge.


2 Fotbollsspel

Colchester - Ipswich 2
Colchester åker ur vid förlust, men hoppet är nog redan ute då det krävs full pott i de sista 5 matcherna samtidigt som barnsley eller Sheffield W inte får ta max en poäng till. Man har flera skador och svag form med 1 poäng på senaste 9 matcherna.
Ipswich slåss om en kvalplats: Man såg ut att kunna kämpa om direktuppflyttning men senaste dryga månaden har man vunnit för sällan. 2,20 är lätt att hitta och det är riktigt bra då Ipswich borde stå under 2 i odds.

Newcastle - Reading 1
Newcastle verkar ha hittat toppformen nu då det verkligen gäller. 4-1 borta mot Tottenham imponerar och spelet flyte riktigt bra. Vinst här och nytt kontrakt är säkrat i princip.
reading har vunnit 3 av de 5 senaste. Men borta mot Newcastle ska man inte ha en chans. man är grymt bortasvaga och Newcastle kommer ösa på även denna helg. 1,75 är bra på 1:an och spelas.


Chesterfield - Shrewsbury 1 (1,65)
Mansfield - Barnet 1 (2,20)

1 kommentar:

Anonym sa...

jag hänger på fotbollsspelen, tackar :)

mvh
C