20 april 2008

2 snabba + 2 hästar

Ingen lycka igår.
Liverpool ställde upp med starkare lag än vad som på förhand sagts. misstänker att benitez tagit åt sig av kritiken från ifjol.
Chesterfield var klart bästa laget men efter Darlos 1-1 mål stanande det helt upp trots att Chesterfield var tvugna att vinna. Nu missade man kvalet.
Arbroath ledde länge mot East Fife men efter kvittering på straff så blev det till slut förlust.

Ingen vidare utdelning även om det ett tag så riktigt bra ut.


Idag har jag 2 snabba. Tidsbrist gör att analyser uteblir. Har även 2 hästspel i England.

Newcastle - Sunderland 1- 1,85
St Johnstone - Rangers 2(-1) - 2,00
Här sticker Centrebet ut med det oddset och detta spel är inte spelbart till odds som ligger ett par tiondelar lägre. jag ville ändå ta med det eftersom det är för högt odds)


Hästar:
Great Leighs har sina första lopp idag. Det är den första nya banan som öppnas på över 80 år i England. Så det blir mycket fokus och spel där. Jag ahr en vinnare där idag.

Great Leighs 2.40 - Esteem Machine
2,00 just nu, lär stanna runt det också. Bästa hästen. Riktigt bra senast och är klart gynnad av distansen jämfört med de västa konkurrenterna.

Wincanton 2.50 - Ghallab
Favoriten Albinus ska egentligen vinna ett sånt här lopp men det är lite neagativa rapporter från stallet efter förra starten. Så jag går på skräll och tippar Ghallab som bör ge runt 8 i odds. Spelar ni EW (V/P) och hästen kommer topp 3 är platsoddset 2,40 om den ger 8,00 i vinnarodds. Så det rekommenderas om hästen står i de tänkta oddsen vid start.

Inga kommentarer: