07 november 2008

Lördagens bästa spel (uppdaterad 23.00)

Efter en dålig vecka så hoppas jag på förbättringar och vinster i helgen. Jag har en del kul spel att erbjuda och kommer uppdatera detta inägg en del under fredagskvällen.


Forfar - East Stirlingshire 1
Div 3 Skottland . Två lag med form. Forfar har 6 raka utan förlust medan East Stirling har 3 vinster på sina 4 senaste (alla tagna hemma dock).
Forfar har inga större problem i truppen och hoppas på säsongens första hemmavinst i ligan. På säsongens 5 hemmamatcher har man bara 2 poäng, precis lika många som Est Stirlingshire har på bortaplan. East Stirling har ett kraftigt avbräck då en av lagets absolut viktigaste spelare, mittfältaren Ure, saknas. Borta mot Forfar brukar man ha svårt med 2 vinster (och 11 förluster) på de 15 senaste besöken.
Denna helg förlorar de igen och Forfar spelas till 1,80.


Cowdenbeath - Elgin 2
Div 3 Skottland. Chansspel som görs med liten peng. Cowdenbeath har 2 raka förluster varav en hemma mot just Elgin i cupen för 2 helger sedan. Veckan innan vann Elgin över serieledande Stenhousmuir i ligan och senast hade man otur i förlusten hemma mot Forfar.
Inga större skadebekymmer i något av lagen. jag spelar en liten slant på att Elgin (som brukar ha långa formperioder) vinner här igen. 3,60 eller mer är spelbart.

---------------------

Morecambe - Grimsby 2

FA-cupen. Grimsbys enda vinst denna säsong kom i ligacupen 12 augusti men jag chansspelar på dem ändå. Morecambe har en del spelare borta, bl.a. bäste målskytten och offensivt ser det lite tunt ut. Grimsby har i stort sett fullt manskap och jag tror de äntligen kan få en seger igen till fina odds. 3,30 och mer känns gångbart.

Luton - Altrincham 1

FA-cupen. Luton slog ut League 1 laget Walsall ur Johnstone paint trophy i veckan på bortaplan. Det var 4:e raka bortamatchen för Luton och då man nu möter ett icke-ligalag på hemmaplan ska det bli vinst. Man ligger sist i League 2 pga det stora poängavdraget man inledde säsongen med. men utan det hade man legat ungefär i mitten.

Altrincham ligger på undre halvan av Blue Square Premier och i ligan har man två raka förluster. Man har en del problem med skador och mot Luton ska man inte räcka till. Luton känns som ett helt Ok spel till 1,60.

MK dons - Bradford 1

FA-cupen. MK dons går bra som nykomlingar i League 1 och ligger fyra, 2 poäng från ligaledande Scunthorpe. Man har 3 raka segrar och spelar bra just nu. Idag saknas fd Man U-spelaren Luke Chadwick och det är et tlitet avbräck. Ordinarie målvakt är avstängd men inlånade reservmålvakten har stått i båda senaste vinsterna och gjort det bra.

Bradford ligger trea i League 2 och har spelat bra. man har dock stora skadebekymmer i truppen med 6-7 man borta. Mot MK dons räcker man inte till och detta känns som en säker hemmaseger till 1,65

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med spel i ligor som man själv inte har en susning om..Lycka till

Anonym sa...

gick ju inget vidare detta...