24 november 2008

Tisdagens spel

2 av 3 i söndags. Tyvärr förlorade SD med 3 poäng men de båda övriga spelen satt mycket säkert :) förresten så jinxade jag Tennessee som förlorade mot Jets. Men allt som gör att Favre kan ta sig till slutspel är bra. han är värd en Super bowl till.

Tisdag är CL-dag och i stort sett full omgång i de flesta engelska ligor.

Villareal - Man U X / No goalscorer
Här är spelvalet enkelt. Båda lagen går vidare med X och då blir det X. Man U har gjort så förut i Europa och det är smartast. Man U har dessutom väldigt svårt i Spanien i CL och kommer inte gå över halva plan. Allt talar för 0-0 och därför spelar jag No Goalscorer till 7,50. X ger 2,80 och mer och det är mycket bra känns det som.
Skador oviktiga då det är dessa förutsättningar i CL.


Arsenal - D. Kiev 2
Med tanke på Arsenals otroligt svag form så finns en risk att man förlorar hemma i CL för första gången på evigheter. Uppmot 9,00 finns på 2:an och det lockar i detta läge med en minislant. Spelas enbart på oddsvärde.

Notts Co - Wycombe 2
Notts Co åkte på storförlust i helgen, 1-6 borta mot Dagenham. Veckan innan vann man 4-0 borta mot Barnet så det är upp och ner. Wycombe däremot går som tåget. Man är obesegrade serieleedare och ska vinna enkelt här. Notts co har 1-5-2 hemma och flera spelare borta. Bra 2:a till 2,2o eller mer.

Tranmere - Scunthorpe 2
Scunthorpe förlorade hemma i helgen mot ett annat topplag, leicester. Innan dess hade man 3 raka segrar och man spelade bra även i helgen. Inga nya skador och de tippas mot ett influensadrabbat Tranmere. Man förlorade borta mot Yeovil i helgen och flera spelare saknades då bl.a. pga influensa. En del kan vara tillbaka men influensa påverkar spelet och orken en hel del och troligen spelar ingen av de nyss sjuka hela matchen (om de ens får spela). Scunthorpe är bättre och borde vara klara favoriter. De spelas till 2,60.

Birmingham - Ipswich 1
Brum visade styrka mot Swansea i helgen då de vann 3-2 på bortaplan. Efter en dipp i formen så verkar man vara på gång igen och man är ligans i särklass bästa lag tillsammans med Wolves.
Inga nya problem idag och samma lag bör spela som senast.
Ipswich är inte dåliga men man är huvudet sämre än brum, åtminstone då Brum har hemmaplan. I senaste bortamatchen förlorade man mot svaga Doncaster och man får svårt även här. 1,75 och mer känns klart spelbart på hemmaseger.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad tror du om Milton Keynes Dons i League One? Fem raka segrar, möter Hereford som ännu inte vunnit borta och har tre raka förluster. Finns till 1,97 på Nordicbet

Anonym sa...

Och där slashades den till 1,45