21 november 2008

Lördagens bästa spel

4 spel på lördagen. Jag hittar inga bra spel i de lägre serierna eller i Skottland denna vecka. Antingen är det för öppna matcher eller för dåliga odds. Så spelen blir i championship och PL.

Aston v - Man u 1
Måste spela med de odds som erbjuds. Villa gjorde en riktigt bra match mot Arsenal senast och självförtroendet lär vara på topp.
Man U saknar Berbatov och Brown. Ferdinand och Rooney är tveksamma. Man U har svårbedömd form. 5-0 mot Stoke senast säger inget och innan dess hade man tufft både mot QPR, Celtic och Hull samt en förlust mot Arsenal. I den nästsenaste bortamatchen i ligan tappade man också poäng (Everton 1-1).
4,50 och mer är löjligt högt. Inte en chans att de ska stå över 3,50. Dagens bästa spelvärde!


Manchester C - Arsenal 1
Arsenal var värdelösa mot AV senast. Man blandar verkligen och ger denna säsong och jag tror inte de blandar sig i topp 3 i år. Idag saknas flera spelare som Fabregas, Walcott mfl.
MC saknar ordinarie målvakt Hart, men Schmeichel som ersätter kan mycket i sina bra stunder.
Oftast är MC överskattade men idag känns de istället underskattade av bookies. Arsenal har förlorat mot sämre lag och 3,20 är klart spelbart på hemmaseger.


Wolves - Blackpool 1 (-1)
Wolves är Championships bästa lag just nu och man gör många mål. 39 stycken på 17 matcher. I 7 raka har man gjort 2 mål eller mer. Idag då man möter klart svagare Blackpool kan det rassla till flera gånger i nätet. BP kommer från två raka hemmaförluster och formen är allt annat än bra. Båda lagen saknar en del spelare och har en del tveksamma startande. Men Wolves vinner ändå.
1,50 kan vara spelbart på rak etta i komber. Jag väljer handikappspelet till 2,40 istället. Har eran bookie odds på att Wolves gör 2 mål eller mer så kan ni spela det också.


Nottingham - Norwich 1
Nottingham är på gång. Man spelade bra mot Bristol C förra helgen. matchen slutade 2-2 efter att Nottinghams målvakt räddade straff på övertid. men de var värda den poäng de fick. Nottingham har nu 4 raka utan förlust och även i förlustmatcherna innan det spelade de bra. Äntligen har man kommit in i Championshipspelet och man kommer klättra i tabellen.
Norwich å sin sida har 4 raka utan vinst och spelar inte bra.
Nottingham får tillbaka anfallaren Earnshaw (lagets bäste målskytt). Norwich saknar flera spelare och jag tvekar inte att spela hemmasegern till fina 2,20


----------------------------------
Jag har även ett spel till VM-finalen i Rugby League.

Australien - Nya Zeeland 2 (+18)
Australien vann med 30-6 då lagen möttes i inledningen av VM. Sedan dess har Nya Zeeland spelat upp sig och jag tror det kan bli jämnare än vad bookies tror. Australien är bästa laget och kommer vinna men man saknar en viktig spelare, då Steve Price skadats.
Det väntas stormväder under kvällen (australien tid) och det gör spelförhållanden svåra och det blir troligen färre försök än i torrare väder.
Nya Zeeland har bra chans att hålla sig ca 10 poäng från Australien och spelet måste bli på dem.
Matchstart tidigt lördag morgon

Inga kommentarer: