29 november 2008

tråklördag

Efter en tråkig torsdag där det skrällde rejält och jag bara satte ett spel så kommer jag igen idag med ett bra tips. FA-cupen i de lägre serierna och i Skottland gör det till en vecka då det är lite svårare att hitta bra spel. Många lag vill lyckas i andra omgången i England för att kunna få en match mot ett PL-lag i 3:e omgången, men samtidigt så är ligan viktigare för flera lag.

PL och FA-cupen lockar inte ett dugg idag. Mitt enda spel är i League 2. Jag hade spel i skotska cupen men matchen ställdes in, något som kan drabba fler matcher i Skottland idag.

Accrington - Bury 2

Bury gjorde en kanonmatch senast då man slog Gillingham med 4-0. Efter några mindre bra insatser stämde spelet igen då ett par spelare kom tillbaka. Man är i grunden ett av ligans 2-3 bästa lag och kommer vara med i striden om direktuppflyttning. Inga nya problem idag och man bör ta 3 pinnar. Man har bara en förlust på 8 bortamatcher denna säsong.

Accrington har blivit av med sin näst bäste målskyttGornell återgått till tranmere som man lånade honom från. Man har ett par nya lån som troligen går direkt in i startelvan idag.

Accrington är klart sämre än Bury och då Bury verkar vara på väg in i form igen så ska de vara större favoriter. 2,50 och mer är riktigt bra.


Inga kommentarer: