01 mars 2008

3 lördagsspel

Idag hittar jag 3 spel i den brittiska fotbollen.


Millwall - Bristol R 1
Bristol har en av sina absolut största matcher nästa helg, då man möter West Brom på hemmaplan i cupkvartsfinalen. Med tanke på att man lottades till hemmaplan så har man stora förhoppningar att nå semifinal. Återigen baserar jag mitt spel på att Bristols cupframgångar har gjort dem överskattade av bookies och spelarkollektivet samt att laget har tankarna på annat håll. Man har dessutom defensiva problem idag så Millwalls chanser är mycket goda.
Millwall är egentligen inte ett bra lag men hemma vinner man iaf älften av alla matcher. Ett par spelare kommer tillbaka idag men viktige mittfältaren Brammer saknas.
Millwall står i odds som är ett par tiondelar för höga och spelas.


Luton - Walsall 2
Luton är verkligen usla och nedflyttningen känns i princip klar. Man lyckades kryssa med Liverpool i cupen men sedan dess har man 3 poäng på de 12 senaste. Walsall å sin sida spelar bra just nu och ligger överraskade på kvalplats. Senast slog man Swindon med 3-0 på bortaplan och idag tar man en ny bortaseger.
Inga större bekymmer i lagen, de som saknas är ersättningsbara. Walsall har en kanonchans att stärka sina aktier i uppflyttnings genom att tvåla dit svaga Luton och odds från 2,20 spelas utan tvekan.


Peterborough - Bury 1
Toppen mot botten. Posh libber tvåa och har nästan dubbelt så många poäng som Bury som bara ligger ett par poäng från nedflyttning. Posh har 7-1-0 i sina 8 senaste ligamatcher och på senaste 5 har man bara släppt in ett må. Bury har även de en liten formtoppmed endast 1 förlust på de 5 senaste. men motståndet har varit av en annan kaliber i dessa matcher. Nu möter man ett av ligans två bästa lag på bortaplan och det finns risk för storförlust.
Posh till 1,45 blir helgens bästa bankspel och även handikappspel rekommenderas varmt.

Inga kommentarer: