05 mars 2008

En CL-match

Chelsea - Olympiakos X2
Jag har tidigare skrivit om hur bra 0-0 är för hemmalaget i första mötet i CL. Gör man ett borttamål i returen så går man ofta vidare då hemmalaget isf måste göra två mål och klarra man 0-0 igen får man iaf förlängning. Vi såg Arsenal utnyttja det igår genom att vinna 2-0 borta mot Milan trots att de flesta ansåg Milan vara klara efter att ha fixat 0-0 i London.
Idag är det Olympiakos tur. OK, Olympiakos är sämre än Arsenal men i gruppsspelet övertygade man. Enda förlusten var borta mot Real Madrid, men då hade man en 2-1 ledning trots att man var en man kort och orkade inte hålla hela vägen. Ananrs slog man både Bremen och Lazio på bortaplan.
En del spelare kan saknas i lagen, ex. är Drogba och essien osäkra för Chelsea medan Lualua saknas för olympiakos, men de ev. frånvaronen påverkar inte mitt spel. Över 4,00 finns på X2 och det känns riktigt bra!

8 kommentarer:

Anonym sa...

bra jobbat mårten

Anonym sa...

det är 2:a gången du bettar mot Chelsea när dom har hemma plan. det är så jag vill säga till dig på skarpen att det finns ingen i världen som vinner i längden på det spelet, det är dödstraff att spela mot chelsea på hemmaplan, oavsett motstånd. Skador för Chelsea spelar ingen roll för dem har kanske världens största och bästa trupp.

Anonym sa...

Som väntat höll Chelsea 0:an på hemmaplan. Du får sluta betta mot Topplagen, det vinner man inte på i längden, som sagt.

Anonym sa...

Äh, det handlar väl om att hitta värdespel vilket jag tycker Mårten verkar göra och har gjort under en längre tid. Keep up the good work!

Anonym sa...

Värde? Vars finns värdet om Du kan utgå från att ett lag kommer förlora 8 av 10 matcher och har ca 4-5 iodds?

Anonym sa...

Mårten nämnde väl ingen värdering? Själv värderade jag Chelsea till ca 70% vinstchans och då är 4-5 ggr bra odds på att de inte vann. bara för att någon tippar emot storfavoriter innebär det inte att de inte tror att de vinner.

Anonym sa...

Om Chelsea - GIF Sundsvall skulle mötas i en viktig match. det är 800 i odds på sundsvall. Skulle du betta på sundsvall då? Skulle inte slösa 1 krona på det ens.

Anonym sa...

Anser du att Sundsvall inte kan vinna 1 av 800 matcher mot Chelsea så ska du inte spela. Anser du att de kan vinna 2 gånger av 800 så är det ett guldodds.
Mitt svar är att Sundsvall skulle vinna någon match om lagen möttes 800 gånger och alltså skulle jag spela.