08 mars 2008

Lördagens bästa spel

Idag har jag en fin mix av Rugby och fotboll. Till er som har svårt för att jag spelar emot stora favoriter så sker det igen :) Värdespel är det som jag är ute efter. Att bara tippa 1,40 matcher klarar alla av. Dessutom är det konstigt att det alltid är efter en match spelats som kritiken mot spelen kommer...





Liverpool - Newcastle 1 (-1) och >2,5 mål.
Liverpool är riktigt bra för dagen. Torres har gjort 2 hattricks på de 3 senaste och skulle Liverpool ha spelat som de gör nu hela säsongen hade de varit klara mästare. De har en viktig match i veckan mot Inter i CL men det blir full satsning idag ändå. Det är enormt viktigt att komma sämst 4:a. Enda ändringen mot senast lär bli att Mascherano saknas.
newcastle är usla och har 7 raka utan vinst. Man ligger bara 3 poäng från nedflyttning och det börjar bli rejäl kris. Inga nya problem i laget idag dock.
Jag tror Liverpool vinner enkelt idag och handikappspelet till 2,00 eller mer känns mycket bra. Iom att det bör sitta så är det inte långt till överspelet så jag spelar det också till finfina 1,90.


Manchester U - Portsmouth 2
En chansning men jag har stark feeling för Pompey idag. Redknapp har vid flera tillfällen skrällt i FA-cupen mot Man U och med tanke på att man tappat lite i ligan och kommer få svårt att nå Europaspel den vägen så är cupen bästa vägen till UEFA-cupen för Pompey.
Inga nya problem i Man U, men frågan är vilket lag man ställer upp med. Även fast det varit mycket snack i veckan om trippeln så är ligan och framförallt CL det som prioriteras. Man spelade i CL i veckan. Förvisso hemma men det finns en stor möjlighet att en del spelare vilas. Vi såg ju i mötet mot Arsenal hur topplagen ser på cupen.
Pompey är värda en chanspeng till de höga odds de står i.


Accrington - Hereford 2
hereford är definitivt inblandade i toppstriden och är ett av 4 lag som slåss om de tre direktuppflyttande platserna i League 2. 2 raka 0-1 förluster har satt lite halt i deras uppflyttningskampanj, men den kommer på rätt köl idag igen med en vinst mot svaga Accrington.
Accrington har i motsats till hereford två raka 1-0 vinster och det har bidragit till att vi får de fina odds vi får på hereford idag. Hereford är det klart bättre laget och borde vara klarare favoriter än de är. Man får tillbaka ett par viktiga spelare och nu blir det vinst. 2,20 på tvåan är för högt och spelas.


Irland - Wales 2 (+3)
Tugby Union Six nations. Vinner Wales idag så vinner de Triple crown (slår alla "brittiska" lag England, Irland, Skottland i Six nations). Dessutom har man en toppchans att vinna Six Nations då man avslutar hemma mot Frankrike. Wales brukar ha avårt för Irland men så som de spelat i år så borde oddsen vara helt jämna i denna match. Jag tror Wales kan vinna men väljer +3 handikappet då det kommer bli en otroligt jämn och tät kamp.


Harlequins - Huddersfield 2(-4)
Super League. Huddersfield var mycket bra senast, framförallt försvarsmässigt. Man har också förmånen att ha så många i truppen hela att man kan starta med samma lag i 4:e raka matchen, något som är ovanligt i rugbyn.
harlequins ligger före i tabellen med 3 segrar på 4 matcher, men de tre segrarna är tagna mot de tre lag som ligger i botten av tabellen och som alla rankas som några av ligans sämsta. Då de mötte Wigan hemma förlorad eman klart och Wigan och huddersfield är ungefär jämnstarka så Quins får problem idag också.
Jag tror Huddersfield vinner med 10-12 poäng och spelar -4 utan att tveka. Detta är DAGENS BÄSTA SPEL

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan säga redan nu när matchen är igång mellan UTD att Det finns inte en chans att Phort kommer vinna. Inte borta mot Utd, vet du inte att Utd tar FA seriöst? Dem 5 senaste så har Utd vunnit alla när dessa lag har möts. Så jag säger nu, kolla tid punkten. Bortkastade pengar

Anonym sa...

Vi såg hur dom spelade senast? Jo då. Haha, jaja. Gl gl

Anonym sa...

En match avklarad och redan ett snyggt plus! Sweet!

Anonym sa...

Tidpunkten noterad... Haha, Mårten är kung!

Anonym sa...

Okej. han fick in en match. Av hur många? dom kanske 17-18 senaste matcherna han bettat mot så har det spruckit. nu först gick den in. frågan är ju om ens mårten själv har stoppat pengar på matchen eller om han "fantasi bettat"

Anonym sa...

Nu måste jag få försvara Mårten. Efter den senaste komnmentaren så gick jag igenom Mårtens alla spel.
Han har inte ens spelat 17-18sådana här spel.
Han har spelat emot Man U hemma 2 ggr. Båda i Cupen och igår satt den.
Arsenal hemma har han spelat X2 emot 3 ggr, varav 2 i cupen. Ingen har suttit.
Chelsea har han spelat emot 2 ggr på hemmaplan, 1 i FA och 1 i Champions league. Ingen har suttit.

Så mot topplagen har han spelat emot 7 ggr och en 16,00 vinst satt igår. Det är bra plus.
Utav de spelen var det bara 2 som var på över 10,00 i odds.

I övrigt då han tippat skrällar på över 5,00 så har över hälften suttit.

Dessutom, går det så bra som det gör för Mårten så har man råd med chansningar. jag tror inte tanken är att du ska sätta lika mycket på en skräll som på de med lägre odds.

Jag är säker på att den som klagar är Manchestersupporter och är sur över att hans lag förlorade. Det finns inga sämre förlorare än Manchestersupporters och istället för att klaga på sitt eget lag så klagar man på domare, publik och de som tippar emot. VÄX UPP!!!!!!