19 maj 2008

måndagsmatch

Harlequins VANN! 34-26!
Men Hull KR åkte på storförlust :(


Idag är det en viktig match i Skotska Premier League

St Mirren - Rangers 2 (-1)
En gammal inställd match och det är därför 2:an Rangers möter St Mirren som ligger nästsist, trots att de egentligen sista 5 omgångarna skulle möta enbart lagen i topp 6.
St Mirren har inte ett dugg att spela för. En vinst tar dem förvisso upp på 9:e plats istället för den 10:e plats de nu ligger på. men då detta är sista omgången för dem så är inte dte så viktigt.
Rangers ligger 2:a, tre poäng och 7 mål efter Celtic. I sista omgången på torsdag spelar både Celtic och Rangers på bortaplan och målskillnaden kan mycket väl avgöra.
Rangers måste alltså gå för vinst med flera mål. Man kommer ösa på rejält och mot St Mirren finns chansen att göra 3-4 stycken. Detta trots att St Mirren hållt nollan i sina 4 senaste. Rangers har 6-0 totalt på de två hemmamatcherna mot St Mirren i år och måste som sagt göra 3-4 st. om man ska ha rimlig chans till guldet.
Båda lagen spelade i lördags på bortaplan och för rangers är detta alltså 3:e matchen på mindre än en vecka (UEFA-cupfinalen spelades ju förra veckan). Som det topplag man är klarar man dock av det och laget är supertänt på att spela bort Celtic från guldet.
jag tror Rangers vinner med 3-4 mål och spelar handikappspelet till finfina 1,80. Det är nästintill ett MAXspel på det. För de som har bookies med andra handikapp så kan ni spela -2; Betsafe har hela 3,75 på det. Skadorna i en sådan här match har inte avgörande betydelse utan klass och vilja avgör för Rangers,

Inga kommentarer: