20 maj 2007

3 söndagshundar

Det är verkligen svårt att hitta intressanta spel just nu. Ett problem jag inte är ensam om i speltipsvärlden, märker jag. Jag vill dock inte göra som så många andra och bara tippa för tippandets skulle. Istället väntar jag tills jag hittar de bättre spelen.
Jag har hittat 3 bra spel på Engelska hundar idag och det får bli mer hundspel igen från min sida känns det som.


Hove 12.27 6- Casino Valentine
Vann senst i den här klassen på en bra tid, men är ändå kvar i klassen. Senast trailade hon på Wimbledon eftersom man har debyt i sikte. OM CV ska passa i derbykvalen så måste hon vinna enkelt här på en bra tid. Allt talar för att det blir så. Som enda widehund rundar hon dessa enkelt och vinner till odds runt 2,50.


Hove 12.58 3- Sky flyer
Inte så snabb ut, men får hon bra spår så spurtar hon ner alla dessa in i de sista 2 böjarna. Har haft en hel del otur på sistone men möter nu ett svagt gäng och de ska bli vinst till 3,00.


Hove 1.58 2- Sky Tagg
Gamling som börjar närma sig slutet av karriären. Detta blir start nummer 188, en otrolig siffra. Har varit högre upp i klass men har inte farten att räcka till där. I A8, där han springer idag, räcker han dock till bra och spestar han blir det vinst. Och med en bra start bli det ledning då hunden innanför varit riktigt usel ut ur boxarna på senaste tiden. Hoppas på odds runt 3,50.

Inga kommentarer: