16 maj 2007

Onsdagsspel

1 av 3 senast bara då Sundsvall var enda vinnande laget. Lite tråkigt men jag ger inte upp. Idag blir det 2 hundspel och 1 fotbollsspel. I Sverige är det cupmatcher och de ska man stanna borta från då man aldrig vet hur lagen ställer upp och hur de satsar.


West Brom - Wolves 2
Wolves hade enorm tur som förlorade första matchen. Wolves var det bästa laget och WB fick maxutdelning. Detta är ett av de klassiska derbyna i England (Black country derby) och hemma/botaplan är egalt i dessa möten. WB var tveksamma flera gånger i slutet av säsongen och kan mycket väl förlora hemma. Tänk på att Hemma/bota-mål inte spelar roll i dessa matcher. 3-2 till WB i första matchen innebär att det blir förlängning vid vilken 1-målsseger för Wolves som helst.
Inga större ändringar från förra mötet och Wolves är det givna spelet. Man var bättre i match 1 och står i för höga odds idag. Flera bookies erbjuder 3,50 eller mer och det satsar jag en större summa på.



Båda hundspelen hämtar jag från Sunderlands fina Puppylopp ikväll.

6.56 3- Centaur Shearer
Charlie Lister är helnöjd med hunden efter det Triallopp han gjorde senast. Ingen annan hund i loppet har varit nära den tiden. Detta rör sig dock om orutinerade hundar och CS är ostartad i lopp och det kan påverka. Men det låter så positivt på hionom att jag tycker det är ett bra spel om oddsen blir som det är tänkt. ger nu 3,75 hos Ladbrokes och det är bra då jag tror den komemr ge runt 3,00 vid start. WH har den som favorit till 3,25 just nu och det är mer rätt.

7.26 4- Meenala cruiser
MC har flera starter bakom sig och i senaste starten, den enda här på Sunderland, så visade han vilken kanonhund han har möjlighet att bli. Blixtrande snabb ut och komemr krossa motståndet. Ingen av de andra hundarna verkar vara av samma kaliber. ger 1,66 hos William Hill och det är högre än vad Lads ger och IMO är det riktigt bra. Tippar att den ger max 1,50 vid start.

Inga kommentarer: