05 oktober 2008

2 engelska söndagsspel

Sunderland var ytterst nära en skräll till fint odds men Arsenal kvitterade i 93:e minuten. Synd men spelade ni 1X så gick det bra ändå.
Dagens bästa, Dundee U, vann och likaså gjorde Brentford. I övrigt gick de tinte som jag tippat.


Idag har jag spel i NFL som kommer senare och 2 spel i PL:


West Ham - Bolton 1
Hammers har samma spelare tillgängliga som i vinstmatchen mot Fulham senast. Man har 3 vinster på 3 hemmamatcher och möter idag ett svagt Bolton, vars enda vinst kom mot Stoke i premiären. Bolton har inga skador men de räcker inte mot ett hemmastarkt WH som dessutom sjuder av självförtroende just nu. 1,50-1,60 hade varit rätt odds på hemmaseger så när vi får 1,80 och mer så tackar jag och spelar!

Manchester C - Liverpool 2
Man c överskattas igen pga Robinho mm. Man vann förvisso med 6-0 i senaste hemmamatchen i ligan mot Pompey men sedan dess har man inte spelat bra. Utslagna ur Ligacupen av Brighton, förlust mot Wigan i ligan och knapp seger mot svagt lag i UEFA-cupen.
Liverpool går bra just nu och vinsterna mot Everton och PSV visar att poängtappen mot Stoke bara var ett olycksfall i arbetet.
Inga större bekymemr i lagen. I Liverpool återkommer mycket duktiga Javier Mascherano som vilade i veckans CL-match.
Här får alldeles för höga odds på Liverpool. Man är tillsammans med Chelsea det bästa laget i ligan just nu och 2,20 och mer är mycket spelbart!

Inga kommentarer: