15 oktober 2008

Kvalfyllda tisdagen fortsätter

2 nya spel.

Georgien - Bulgarien 2
Georgien har 1 poäng på 3 matcher medan Bulgarien kryssat sina två matcher mot Montenegro och Italien. Bulgarien är ett av dessa länder som genomgått generationsväxling och som kommer bli starkare de närmsta åren. Man var bra mot Italien och borta mot Georgien måste man gå för vinst för att hänga på topplagen i gruppen. Georgien är ett svagt lag som kommer få vårt och jag tippar att Bulgarien vinner med ett par mål till fina 1,80.


Irland - Cypern X2
I samma grupp hittar jag ett spel till. Irland är för stora favoriter här. De bör vinna men det trodde vi även då lagen möttes i förra gången i kvalspel. Då vann Cypern med 5-2 hemma och fick 1-1 borta efter sen irlandskvittering.
Irland imponerar inte under sin nye förbundskapten. OK, de förlorar inte men de är tråkiga att se och skapar väldigt lite framåt. Man slog georgien knappt i första matchen och sedan fick man bara 0-0 mot Montenegro på bortaplan. Idag gör man många ändringar i laget mot senast. Cypen har inlett med X i Georgien och knapp förlust hemma mot Italien i första matchen. En match där Italien gjorde vinstmålet i 92:a minuten. Det känns som om Cypern är underskattade av bookies idag och 3,00 eller mer på X2 är bra. 8,00 eller mer kan spelas på rak 2:a också.


Jag har även ett hästtips.
Lingfield 3.25 Zero Cool
6,50 just nu är riktigt bra.

Inga kommentarer: