21 oktober 2008

Tisdagens engelska fotboll

Korta analyser till de 5 spel jag har idag i England

Port Vale - Exeter 2 - 2,80
Barnsley - Sheffield W 1 - 2,50
Både PV och SW spelade match i söndags och det vet ni som följer min blogg att man ska aldrig spela på lag som spelar så tätt. Nu möter de dessutom lag som de även normalt skulle haft lite problem med. Exeter har 5 raka utan förlust och har hållit nollan i de tre senaste.

brentford - Morecambe 1 - 1,70
Morecambe usla i förra bortamatchen mot Gillingham och formen är inte bra. Brentford är ett topplag som kryssat lite för mycket. Man är klassen bättre än Morecambe.

Bury - Rotherham 1 - 2,25
Rotherham har haft bra form som snabbt klättrat upp på pluspoäng efter att ha startat ligan med 17 minuspoäng. Senast förlorade man dock mot Barnet trots att Barnet fick en man utvisad efter 30 minuter. Kanske slappnar Rotherham av nu då man nått pluspoäng eller så är formen på väg ner.
Bury är ett av de lag som jag tror tar sig upp till League 1 denna säsong. Man ligger 2:a och står i alldeles för höga odds ikväll.

Swansea - QPR 1 - 2,30
Nykomlingen Swansea spelar otroligt bra just nu. man har 3 raka utan förlust och senast mot Ipswich var man värda 3 poäng men fick nöja sig med oavgjort. hemma är man obesegrade och idag tar man en ny seger mot ett QPR som inte riktigt lever upp till förväntningarna på dem. med massor av pengar så tippades de som en av seriefavoriterna men det har gått lite halvknackigt. Borta har man bara gjort 2 mål på 5 matcher och jag spelar Swansea till bra odds.



Förrsten... svaret till Spursfrågan är givetvis:
A Triangle has 3 points :):)

1 kommentar:

Anonym sa...

3 av 5 rätt. Helt ok!