19 oktober 2008

Söndagsfotboll

Inte riktigt min dag igår. Trots det var det en del fina vinster som gav plus :)

Millwall vann med 3-1 till fint odds :)
Southend och Scunthorpe vann med 2-1 :)

Celtic spelade ut Inverness under långa perioder men släppte in ett 1-2 mål så handikappspelet missade.
Pompey klarade 0-0 borta hos Villa. Vilket lag som helst kunde ha vunnit men oavgjort var rättvist i slutändan.
Stockport var bättre än Colchester och dominerade men vad hjälper det om man inte utnyttjar det!?



Idag spelar jag 3 matcher med mindre insatser. Öppna matcher men spelen känns iaf som riktigt bra.

Hibs - Hearts 1
Hearts form är inte den bästa. Senast var man svaga mot Kilmarnock och i matchen innan spelade Dundee U ut dem helt. Man har en del skador på ordinarie spelare och kommer få svårt även idag mot Hibs.
Hibs form är bättre. Man har 3 vinster på de 4 senaste (enda förlusten kom mot Rangers). Inga större bekymmer i laget och idag tycker jag man står i några tiondelar för högt odds och spelar till 2,30.


Stoke - Tottenham 2
Det känns som nu eller aldrig för Spurs idag. Stoke är klart sämsta laget i PL. Deras poäng har kommit via en mirakelmatch mot Liverpool där de var rejält utspelade och via 3-2 mot AV där man vann på ett mål i 94:e minuten. Idag saknar Stoke sin bäste spelare, anfallaren Fuller som gjort 3 av lagets 6 ligamål.
Spurs har bara 2 poäng och en förlust idag kan leda till att man ligger 5 poäng efter laget före. Jag har stark feeling för att Spurs vinner idag dock. Man får tillbaka Ledley King, vilket är ett jätteplus, och det är mycket möjligt att Pavlyuchenko kan spela. Oddsen sjunker lite på Spurs men 2,20 finns och det är spelbart.


Hull - West Ham 1
Alla säger att Hulls snart måste börja förlora och dala i tabellen snart. Men minns ni Wigans första säsong i PL 2005-06? Då låg man 2:a ungefär vid denna tidpunkt och samma sak sas om dem. De höll sig kvar på en UEFA-cupplats hela hösten och först på våren (då man även nådde ligacupfinal) började man tappa för att sluta 10:a. Samma sak är på väg att hända här tror jag. Hull kommer hålla någon månad till för att sedan dala lite på våren men ändå hålla sig runt mitten av tabellen utan risk för nedflyttning. Visst, de kommer förlora matcher under tiden men jag tror inte man gör det idag.
WH är riktigt ojämna och senast var man dåliga i 1-3 förlusten hemma mot Bolton. Eventuellt kan Bowyer och Collins återkomma efter skador men det är tveksamt om de spelar.
Jag tycker Hull har bra chans till återta tredjeplatsen idag och spelar till 2,50. De borde vara klarare favoriter men underskattas fortfarande rejält av bookies och spelare.

Inga kommentarer: