18 oktober 2008

Lördagens bästa tips

Idag har jag flera intressanta spel i England.


Aston Villa - Portsmouth 2
En chansning. Pompey vann hör i fjol med 3-1 och har ett spel och försvar som kan ställa till det för AV även denna gång. AV har spelat lite knackigt på senaste tiden med bara 1 seger på senaste 4 (en knapp hemmaseger mot Sunderland). Hemma känns AV mer sårbara än på bortaplan mot lag som Pompey och de är för stora favoriter idag.
Pompey saknar bl.a. mittfältaren Diarra men jag tror på bra skrällchans. Senaste bortamatchen i ligan gick dock inte så bra (0-6 mot Man C) men man var riktigt bra i bortasegern mot Everton tidigare under säsongen och jag har stark feeling för 2:an här som spelas till 4,75 med en liten slant.


Inverness - Celtic 2 (-1)
Inverness är sämre än ifjol då man slog Celtic 3-2 på hemmaplan. Idag saknar man även en del spelare. Hemma har man en vinst på 4 matcher och idag inkasseras en ny förlust.
Celtic saknar Jan Vennegoor of Hesselink men i övrigt har man inga problem. Man leder ligan och spelar bra både borta och hemma.
Celtic är för starka för Inverness och 1,50 på 2:an kan spelas men då det är i lägsta laget så slår jag till med handikappspel. Celtic har i båda sina borta vinster vunnit med 2 mål och de kan mycket väl göra så igen. 2,40 och mer kan detta ge och det är bra.


Stockport - Colchester 1
Stockport förlorar sällan men har en förmåga att kryssa för mycket. 6 av 10 matcher i ligan har slutat oavgjort och med bara en förlust hittills så hade man legat i toppen om man vunnit hälften av de oavgjorda. Stockport spelar bra och har bra form, nyligen slog man topplaget Oldham enkelt på hemmaplan och idag tippar jag att man enkelt slår ett klart sämre lag. Man får tillbaka ordinarie målvakt efter landslagsspel med Wales U-21 landslag men saknar fd kaptenen, Gareth Owen, som lämnar klubben pga bråk med managern.
Colchester nya manager tar officiellt över rodret i denna match men jag tror inte en ny manager kan lösa bekymren. Man ligger på nedflyttningsplats och har bara 8 poäng på 10 matcher. Man slog Tranmere borta i en märklig match (där jag tippade emot dem) och man har slagit Swindon borta. Överhuvudtaget har man spelat bättre borta än hemma och det är väl därför vi får så fina odds på Stockport. 2,10 och mer finns på nästan alla håll och det är riktigt bra.


Millwall - Leeds 1
Jag tycker Leeds har blivit för stora favoriter här. Lagen ligger 3-4 på samma poäng och Millwall är inte mycket sämre än Leeds. Millwall förlorade senaste hemmamatchen med 0-4 mot MK dons men har annars spelat bra och bl.a. slagit Leicester på bortaplan.
Leeds var svaga i senaste bortamatchen som man förlorade 0-2 mot Peterboro och man känns väldigt instabila i år. Båda lagen saknar en del spelare som annars hade varit med i startelvan och det bli en öppen match. IMO borde jämna odds varit mer rättvist här och då vi får runt 3,00 på hemmasegern så måste det testas.


Fler tips kommer

Inga kommentarer: