13 oktober 2008

Helgens spel + nya spel

Helgen gick väl inte så bra.
NFL är svårtippat i år, vilket märks på tabellerna. Känns desstom som fler matcher än någonsin avgörs i sista minuten. Blir en intressant säsong att följa iaf.
Igår var det bara New Orleans som gav vinst:(

I lördagens fotboll (och söndagens så Uganda spelade på söndagen) var det 4 vinstspel.
Skottland - Norge var en självklar undermatch som slutade 0-0
Leeds och MK dons vann enkelt
Uganda vann mot ett omotiverat Benin.

Wales var närmast av övriga spel men vann bara med 2-0.


Nya spel idag.

Sirius - Jönköping 1
Vid vinst är Sirius klara för fortsatt spel i superettan. Man har inga större skadeproblem men speluppläggaren Gallo är avstängd vilket är ett avbräck. Trots förlusten mot Ängelholm senast har man visat bra form ända sedan storförlusten borta mot Häcken i början av september. Man vill avgöra redan idag för att slippa nervösa slutmatcher mot Limhamn som slåss för att inte åka ur och troligen blivande allsvenka Örgryte.
Jönköping har 2 vinster och 6 förluster på de senaste 8 och idag måste man gå för en ny vinst för att ha chans att slippa kval. Oavgjort gör att bl.a. Sirius inte får ta en poäng till om man vill klara sig samt att man får hoppas på att andra resultat går sin väg.
Jönköpings anfall har varit svagt under stora delar av säsongen och att tvingas spela för vinst på bortaplan kommer göra dem enormt sårbara bakåt.Inga större problem i Jönköping heller men jag ser inte hur de ska få poäng med sig hem från Studenternas och spelar Sirius till 2,00 eller strax under.



Återkommer troligen med ett till spel i eftermiddag.

Inga kommentarer: