19 oktober 2010

Tisdagsspel

Nottingham - Boro  1-1,90
Boro har flera skador, mittfältaren Robson avstängd och svag form. Dessutom avgick managern Strachan efter helgens förlust. Nottingham saknar Earnshaw. Nottingham måste rycka upp sig efter flera oavgjorda på hemmaplan och mot ett Boro med bekymmer så blir det 3 poäng.

Doncaster - Derby  1-2,10
Doncaste har en del defensiva avbräck men troligen bara en spelare mer borta idag än senast. man har 4-0-0 mot Derby i Championship och jag tror på bra chans igen. Derby är svaga borta och saknar ordinarie målvakt. Ersättaren höll nollan senast men nu blir det mål i baken.

Hull - Sheffield U  - No goalscorer -8,50
Given 0-0 match IMO. Sheffield U gjorde förvisso 3 mål senast men annars är dessa lag inte målglada. Båda har bara gjort 8 mål på 11 ligamatcher. spela underspel eller detta.

Norwich - Crystal P  1-1,65
Norwich går riktigt bra för dagen och ligger i toppen. CP är bara usla och borta har man 0-12 och 1 poäng på 5 matcher. Dundersäker 1:a IMO.

Swansea - QPR  1-2,50
QPR närmar sig förlust. Spelet är sämre än i inledningen och man gör inga mål. Bra läge för hemmaseger för riktigt duktiga Swansea.

Millwall - Portsmouth  2-3,30
Millwall slog CP senast men nu är de för stora favoriter mot ett Pompey som spelar riktigt bra för dagen. man öser in mål och har 14 på de 4 senaste. Båda lagen får tillbaka spelare och denna spelas då det är bra värde i 2:an.

är även inne på Burnley och Ipswich idag.


Real madrid - Milan  2-6,00
Spelas på värdet. Milan är bra och Zlatan trivs bra i CL. För exakt 1 år sedan (21/10-09) så stod Milan i 6,00 här och man vann då med 3-2. Då var RM obesegrade och Milan hade förlorat en match. Nu har man tappat poäng i en match medan RM har vunnit båda igen.
Jag tror det kan bli repris på planen igen. Oddset är iaf alldeles för högt och måste testas. Spela gärna X2.

Braga - antal gjorda mål 2 - 3,30
Kolla statsen nedanför. Portugisiska lag gör alltid 0 eller 2 mål hemma i CL och då Braga ska vinna detta så tippar jag att de gör det med 2-0 eller 2-1 .

Roma - Basel - Roma to win to nil - 2,50
Jag är väldigt inne på att Roma vinner och då basel har svårt borta, framföallt i Italien så tror jag det kan bli en lätt seger. Jag spelar på hemmavinst kombinerat med att Roma håller tätt bakåt. 2,50 känns bra på det.

Inga kommentarer: