26 oktober 2010

Tisdagsspel

AIK och Cardiff vann igår :)


Idag är det ligacup och fortfarande ska man ta det lite försiktigt med spelet då även Championshiplag numera ställer över spelare emellanåt och sista infon kan vara avgörande. jag tycker denna cup borde läggas ner.

Wigan - Swansea  1
Wigan har bara 1 förlust på de 9 senaste matcherna. Man har inte spelat oavgjort i ligacupen på de 26 senaste. hemma har man inte kryssat sedan 1993 i ligacupen. Swansea har 18 raka i ligacupen utan oavgjort. Båda lagen kryssade senast i ligacupen säsongen 2000/01.
Båda lagen verkar spela med bästa möjliga lag och endast en handfull spelare byts ut. Swansea saknar bl.a. viktiga mittfältaren Ashley Williams.
Wigan vinner detta. Swanse är sämre borta än hemma och Wigan fortsätter sin fina formrad. 2,00 lockar.

Man U - Wolves  X2
Man U ställer upp med i stort sett  rena B-laget och jag tror att det kan straffa sig. Nu har ju inte Wolves övertygat precis i PL men man ställer kanske över spelare, som man gjorde i ligamatchen) men mot ett B-lag från united (där Owen spelar idag) kan man skrälla. Hade Man U varit bortalag så vore spelet på Wolves mer självklart då vi sett Man U ha problem borta under säsongen. Öht kryssar de mycket så 3,50 lockar på X2.
Wolves har kryssat i 6 av sina 7 senaste ligacupmatcher.

Ipswich - Northampton  1 (-1)
Northampton har slagit ut Liverpool men har sedan dess 1 seger och 5 raka förluster i ligan och man ligger i botten av league 2. Ipswich har svag ligaform och vilar ett par spelare men man är ändå starkare. Många spelare vill spela in sig i startelvan då det går trögt i ligan och det pratas om att manager Roy Keane kickas vid fler förluster. Northampton saknar två ordinarie försvarare och förlorar här. 2,50 på Ipswichvinst med mer än 1 mål är bra.


har även lite feeling för 1 spel i FA-cupens sista kvalomgång. Spelar med liten slant.
Grimsby - Tamworth 2-5,00
2 lag i svag form. grimsby hade tur som kvitterade i 90:e minuten i helgens möte och nu i returen har man blivit för stora favoriter.


Måste även göra ett spel i Spanska cupen.

Murcia - Real Madrid  1-13,00
För 3 säsonger sedan spelade Murcia i Primera men har sedan dess åkt ner till Segunda B (tredje divivsionen). Man går dock bra i år och tippas ta sig upp till Segunda. Man är obesegrade efter 10 matcher och hemma på fina arenan Nueva Condmina har man 4 vinster och 1 oavgjord och på dessa har man inte släppt in ett mål.
Real åkte ur cupen mot Alcorcon i samma läge ifjol och risken är stor att man bryr sig mer om liga och CL i år också. Man spelar med en del ordinarie mwn lämnar ex. Özil och Alonso hemma. Det blir en retur i Madrid och risken finns att madridspelarna lutar sig mot detta faktum och slappnar av för mkt ikväll och 13,00 eller mer testas med minislant. Troligen vinner real med ett par mål men minsta ointresse (som ifjol) och de blir straffade igen.

1 kommentar:

Hannes sa...

x17 pengarna på bet365.

Jag gör som dig här och lägger ett lowbet.

Mycket intressant blogg för övrigt. Följer den dagligen, och speciellt tipsen från din spanska vän.

/Hannes