10 mars 2007

Helgens 3 bästa (Ett till lördagsspel)

Jag har återigen 3 riktigt bra spel i England. 2 spel kommer här och det tredje återkommer jag till under lördagen då den spelas i FA-cupen på söndagen.


Scunthorpe - Nottingham 1
Behövs egentligen inte förklaras. Vi såg ju resultaten mot Doncaster under förra veckan. Nottingham var dessutom helt usla medan Scunthorpe ångar på mot en säker serieseger. Nottingham får tillbaka ánfallaren Lester men har nya skador på andra spelare.
Scunthorpe får tillbaka i stort sett alla som varit skadade i truppen och man är för starka för Nottingham. Oddset är riktigt bra. Allt över 2,00 är för högt och det finns så högt som 2,25 på hemmasegern och det är bara att tacka och ta emot.


Hull - Preston 2
Efter segern mot Brum för 2 omgångar sedan trodde man att Hul var på väg att vända den negativa trend man var i med 5 raka utan vinst i ligan. Men sedan har de varit ännu uslare än tidigare. 0-2 borta mot Coventry följdes av 2-5 hemma mot Ipswich där man var rejält utspelade och siffrorna kunde blivit ännu större. Även om gamle Nick Barmby troligen återvänder till startelvan så saknas ännu ett par bra spealre i Hull.
Preston har en del tveksamma spelare men får även tillbaka ett par. Men framförallt är formen och klassen bättre än Hulls. Glöm 1-4 matchen mot Cardiff nästsenast. Förutom den så har man spelat bra hela året och senast var man mycket bra då man slog starka S´oton med 3-1.
Jag trodde preston skulle vara klara favoriter här men de flesta har nästintill jämna odds och jag spelar 2:an med en liten slant.



---------------------
Tillagt Lördag 11.30

Det finns ytterligare ett mycket bra spel på lördagen.

Barnet - Stockport 2
Inte nog med att Barnet har usel form med en seger på senaste 8, man har dessutom stora bekymmer inför dagens match. troligen står man utan alla 3 a-lagsmälvakter! Antingen spelar en skadad målvakt eller så kommer en junior in.
Stockport har i stort sett helt frisk trupp och man har dessutom toppform. 9 raka vinster i ligan med målskillnaden 16-0 !!!!!
Stockports toppform och Barnets problem gör att detta känns som en enkel bortaseger. Ändå får vi över 2,00 på 2:an. Kanonbra!

2 kommentarer:

Anonym sa...

gick ju bra..

Anonym sa...

Ja det där gick riktigt bra...jag ryggade på alla 3 men det känns ju som de lottar matcherna i dessa korpserier...nej usch