25 mars 2007

Hittat ett par spel på söndagen

! av gårdagens halvgarderingar satt. 0-0 i Israel var inget oväntat resultat och då Ryssland och Kroatien vann så är Englands väg till EM troligen för lång.
Irland slog Wales med 1-0. Vad jag har förstått så var de värda segern och det spelet var kanske egentligen inte nära att gå in.


Jag har redan hittat ett spel på onsdag. Flera bookies har redan släppt odds och jag tycker att Turkiet till 2,00 eller mer (som de flesta ger) verkar för högt. De var bra i segern mot Grekland igår och Norge var inte lika bra mot Bosnien. Även fast man spelat få matcher i gruppen så känns det som Norge inte har råd att förlora fler matcher om man vill tilL EM. Så på onsdag tar deras EM-drömmar slut mot ett Turkiet som är riktigt hemmastarka..
(RÄTTELSE till detta tips: Turkiet spelar inte hemma, utan i Tyskland. Jag tänkte därför först skippa den men med tanke på hur de spelade igår och med tanke på det som flera skrivit i kommentarerna så känns odds från 2,00 intressant ändå på Turkiet.)
(RÄTTELSE 2: Liksom Turkiets 2 tidigare hemmamatcher i kvalet så spelas denna match inför tomma läktare)


Jag har även hittat spel idag :)

Och 2 av dem är i Cricket-VM :)

Bangladesh möter idag Bermuda. En vinst för Bangladesh gör att de överraskande når slutspelet, eftersom de tidigare slog Indien. De är stora favoriter att göra detta, 1,03 är väl generella oddset, så där finns inget kul spel.
Det jag istället går på är när båda lagen förlorar sin första "Wicket".

Bermuda >13,5 runs
Mycket nerver i Bangladeshs lag idag då det är en överraskning att man troligen når slutspelet. De lär vilja avgöra tidigt och det gör att Bermuda troligen får en del gratis poäng och troligen ett par 4:or eller 6:or innan Bangladesh kastare lugnar ner sig och koncentrationen är på topp. Även om Bangladesh vunnit 13 av 14 senaste mot länder som rankas under dem så anses de vara ett lag som är bäst då de slår ur underläge.


Bangladesh <30,5
Detta känns som det bästa av de två spelen. Bangladesh har bara en gång på de 7 senaste kommit över linen innan första "wicket" fallit. Dessutom har Bermuda alltid startat bra och har i 5 av de 6 senaste matcherna (även mot toppmotstånd) kastat ut första slagmannen innan 30 runs. Bangladeshs troliga försteman har dessutom visat svag form i VM. Så här tror jag vi har ett riktigt bra spel.


Alla bookies har inte spel på detta och tyvärr kan man inte göra en dubbel på detta hos de som har spel. Men William Hill är iaf en av dem som erbjuder spel och det är deras lines jag har tagit i analyserna.



Sen till 2 hästspel.

Taunton 3.10 Fountain hill
Bättre, snabbare underlag än senast och lite lättare motstånd. Är ett spel till 2,50 eller mer.

Taunton 3.40 Highland games
Formen på väg upp, gillar underlaget och blir det så snabbt underlag som prognosen säger så ökar chanserna än mer. Gillar denna typ av lopp och de 5,50 som erbjuds nu är bra!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tips - på Sportingbet får man 6,50 på Highland games.

Är på jakt efter en bra oddsjämförelsesida, vet du om någon bra?

Ronny

Mårten sa...

Då det gäller fotboll brukar jag använda Betbrain, men många bra bookies saknas hos dem. Tyvärr finns väl ingen sida som har med alla bookies tyvärr.

Då det gäller engelska hästar så har Racing post uppdatringar på hästarns odds och just de 6,50 du nämner är det högsta man får på Highland games just nu :)
Ser att Fountain Hill står i 2,20 som högst just nu.

Anonym sa...

turkiet spelar inte hemma utan i tyskland.
Mot norge alltså

Mårten sa...

Det verkar stämma. Hmm.... WillHill måste ha missat att skriva det. De brukar indikera om det är på "neutral" plan.

Då skippar vi den spelidén :)

Anonym sa...

Nja skippa och skippa 4-1 mot Grekland ;)

Anonym sa...

Precis, sen att det finns (troligtvis) över 100x turkar som det finss norrmän i Tyskland gör att det kommer att kännas som hemmaplan för turkarna.
Jag tippar på den.

Mårten sa...

Inga turkar kommer att finnas på plats. Matchen spelas inför tomma läktare, precis som de 2 tidigare "hemmamatcherna" i kvalet.