26 juli 2008

Lördagens bästa spel

Idag komme rspelen från Challenge cup i Skottland.
Tänk på att detta är en vecka innan säsongsstart och att det kan hända att vissa lag inte ställer upp med bästa lag alternativt testar en massa nya spelare (eller spelare som är i laget på trials). Läge för lägre insatser men ändå tre bra spel.


Berwick - Queen of south 1
div 3 mot div 1 och jag tror på skräll. Berwick har gjort bra värvningar under säsongen och slog SPL-laget Falkirk i senaste träningsmatchen.
QoS har en del sjukdoms och skadeproblem. Man har uttryckt att detta är ett led i uppladdningen mot nästa månads UEFA-cupkval, som man hamnade i genom att komma tvåa i cupen (den stora cupen, inte denna) efter finalförlust mot Rangers, som ju spelar i CL. QoS startar kvalet i omgång 2 och har stora förhoppningar på att få sådant motstånd att man kan avacera till gruppspelet. Man får troligen ett nordiskt lag, kanske Elfsborg, i sin kvalmatch.
Vilket som, detta är som sagt inte prioiterat men man är det bättre laget och ska normalt sett bara vinna. Men Berwick har större chans än vissa bookeis vill ge dem. Vissa har under 5 på hemmasegern medan andra har över 6,00. Jag spelar till 5,00 eller mer.


Airdrie - Dumbarton 1
Div 1 och Div 3 och här blir det ingen skräll. Airdrie brukar satsa på denna cup och ställer upp med bästa lag, något som inkluderar flera av nyförvärven.
Dumbarton har stora bekymmre idag då både 1:a och 2:e målvakten saknas och man spelar med unge Michael White i mål. Ett klart avbräck.
Airdire ska vinna enkelt och 1,55 är riktigt bra.


Dunfermline - Stirling 1
Div 1 mot div 2. Stirling kom sist i div 1 ifjol och var riktigt usla. Till denna säsong har man stora bekymmer med bara 14 spelare som skrivit kontrakt. Man tipps vara ett bottenlag även i div 2.
Dunfermline satsar ofta på denna cup. Man var i final ifjol och ställer upp med bra lag idag igen. Man är klassen bättre än Stirling och ska vinna med ett par mål. 1,50 och mer är bra!

1 kommentar:

Anonym sa...

Airdrie finns till 1.60 CB, Dunfirmline 1,57 WH, Berwick 6.50 CB eller +3/4 2,38 Pinnacle

Nu jobbar vi!